Xiaomi 14 Ultra Vs Samsung S24 Ultra

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkby
    mkby's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

S24'ü 60 bin'den bırakırım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    mkby bunu yazdı

O kadar bütçem yok malesef hocam anca s23 ultra yd'ye yeter diye düşünüyorum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Balboa bunu yazdı
    mkby bunu yazdı

Alıntı yaptığın kişi troll üyelik benimle alakası yok. Bu salak ile ticaret yapmayın, para göndermeyin. Sorumluluk kabul etmem.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı
    mkby bunu yazdı

Alıntı yaptığın kişi troll üyelik benimle alakası yok. Bu salak ile ticaret yapmayın, para göndermeyin. Sorumluluk kabul etmem.

Kusura bakma hocam farketmemişim. Yönetim niye bunlara çözüm bulmuyor ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

Xiaomi 14 pro ve iPhone 14 pro kullanan birisi olarak Xiaomi kamera şarj gibi özellikleri çok çok daha iyi.

Kamerada mi daha iyi hocam şu anda redmi note 13 pro 5g var bu bile bana çok iyi geldi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Kaçak telefon almayın başınız çok ağrır. Genelde dolandırılıyorsunuz. Bir başkasının imei atıyorlar telefona 2 gün sonra telefon kapanıyor. 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Eyvallah hocalar yurtdışı alınacağı için, xiaomi yi direnç kayıt gibi işlemlerle kullanabilmek için düşünmüştük.

-Samsung s23+ alınsa bunlara imei atılır mı?

Oppo nun son çıkan telefonları da güzel diyorlar. sizce oppo alınır mı sizce direnç kayıt gibi bir şey yapılır imei atılsa.

Çok bilmiyorum tamamen cahiliyim ama internette; telefon(oppo) artık olmadığı için, imei de atılmıyor gibi bir şey okudum.

Ayrıca POCO lara baktım, bunlar xiaominin yan sanayisiymiş. bunlar da sorunlu telefonlar mı?

Aslında günün sonunda bunu peder kullanacak, uygun yollu samsung a34 de işini görür ama gariptir böyle şeylere özeniyor, hayatında bir heyecan arıyor herhalde :))

foco F5 pro kullanıyorum sorunsuz  perforsmansı gayet iyi 12+7 ram 256  ilk cıktıgında 10500 e almıştım redmi k60 olarak  almıştım aynı cihaz  oğlanda da poco x3 var 5 senelik tel batarya değiştirdim canavar gibi 

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkby
    mkby's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Samsung'tan şaşmayın. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı
    mkby bunu yazdı

Oha ibneye bak :)

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

forumda samsung s23 ultraya server imei artik adi neyse o isleri yapan bir arkadas vardi. 

usd ile fiyat vermisti agustos 2023 guncellemesi yapilmis s23 ultraya

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 3970 Toplam Mesaj: 43
xiaomi 14