Xiaomi 14 Ultra Vs Samsung S24 Ultra
-
S24'ü 60 bin'den bırakırım.
-
mkby bunu yazdı
O kadar bütçem yok malesef hocam anca s23 ultra yd'ye yeter diye düşünüyorum
-
Balboa bunu yazdımkby bunu yazdı
Alıntı yaptığın kişi troll üyelik benimle alakası yok. Bu salak ile ticaret yapmayın, para göndermeyin. Sorumluluk kabul etmem.
-
mkyb bunu yazdıBalboa bunu yazdımkby bunu yazdı
Alıntı yaptığın kişi troll üyelik benimle alakası yok. Bu salak ile ticaret yapmayın, para göndermeyin. Sorumluluk kabul etmem.
Kusura bakma hocam farketmemişim. Yönetim niye bunlara çözüm bulmuyor ?
-
Martech bunu yazdı
Xiaomi 14 pro ve iPhone 14 pro kullanan birisi olarak Xiaomi kamera şarj gibi özellikleri çok çok daha iyi.
Kamerada mi daha iyi hocam şu anda redmi note 13 pro 5g var bu bile bana çok iyi geldi
-
Kaçak telefon almayın başınız çok ağrır. Genelde dolandırılıyorsunuz. Bir başkasının imei atıyorlar telefona 2 gün sonra telefon kapanıyor.
-
banneduser bunu yazdı
Eyvallah hocalar yurtdışı alınacağı için, xiaomi yi direnç kayıt gibi işlemlerle kullanabilmek için düşünmüştük.
-Samsung s23+ alınsa bunlara imei atılır mı?
Oppo nun son çıkan telefonları da güzel diyorlar. sizce oppo alınır mı sizce direnç kayıt gibi bir şey yapılır imei atılsa.
Çok bilmiyorum tamamen cahiliyim ama internette; telefon(oppo) artık olmadığı için, imei de atılmıyor gibi bir şey okudum.
Ayrıca POCO lara baktım, bunlar xiaominin yan sanayisiymiş. bunlar da sorunlu telefonlar mı?
Aslında günün sonunda bunu peder kullanacak, uygun yollu samsung a34 de işini görür ama gariptir böyle şeylere özeniyor, hayatında bir heyecan arıyor herhalde :))
foco F5 pro kullanıyorum sorunsuz perforsmansı gayet iyi 12+7 ram 256 ilk cıktıgında 10500 e almıştım redmi k60 olarak almıştım aynı cihaz oğlanda da poco x3 var 5 senelik tel batarya değiştirdim canavar gibi
-
Samsung'tan şaşmayın.
-
mkyb bunu yazdıBalboa bunu yazdımkby bunu yazdı
Oha ibneye bak :)
-
forumda samsung s23 ultraya server imei artik adi neyse o isleri yapan bir arkadas vardi.
usd ile fiyat vermisti agustos 2023 guncellemesi yapilmis s23 ultraya