folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Mi 10 Ultra - Xiaomi'nin En İyi Telefonu

Xiaomi Mi 10 Ultra - Xiaomi'nin En İyi Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı

Beyler benim de mi max 2 telefonum var. Telefon elimden düştü. Ekran uzunlamasına ortadan ikiye bölündü. Uzun düz çizgiler oluştu. Yaptırmak için 350 TL istiyorlar. Yaptırayım mi yoksa yeni mi alayım? Çizgilerde elime tırtık gelmiyor. 

Çok istemişler. 200-250 liraya halledilir.

Sırf onun için yaptırmıyorum.  Moskova tarafına gidersen orada da soracağım. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Karşılaştırmalı kamera perfornmansı :

https://www.youtube.com/watch?v=0SbocsJRMEw

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Katran
    Katran's avatar
    Erkek

4. Yıl oldu Mi5 kullanıyorum hala. Çok kez düşürdüm, hatta 3 yıl kadar önce arabadan inerken yol kenarına, suyun içine düşürmüştüm. Ben farkedene kadar 10dk suyun içinde kalmıştı. Çıkarıp, kapatıp arabanın kaloriferi ile kuruttum, sıkıntı olmadı.

Şarj sıkıntısı var şuan, bi de geçende pil kapağını kırdım, değiştirmeyi düşünmeye başladım. Şarj sorun olmasa değiştirmezdim. Akıcılıktan hala memnunum.. 

Ortak atın beli kırık olur!.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Katran bunu yazdı

4. Yıl oldu Mi5 kullanıyorum hala. Çok kez düşürdüm, hatta 3 yıl kadar önce arabadan inerken yol kenarına, suyun içine düşürmüştüm. Ben farkedene kadar 10dk suyun içinde kalmıştı. Çıkarıp, kapatıp arabanın kaloriferi ile kuruttum, sıkıntı olmadı.

Şarj sıkıntısı var şuan, bi de geçende pil kapağını kırdım, değiştirmeyi düşünmeye başladım. Şarj sorun olmasa değiştirmezdim. Akıcılıktan hala memnunum.. 

Arka kapak dert değil. 80 liraya yapışkanlı halde satılıyor. Evde fön makinesiyle güzelce ısıt sonrasında kasaya zarar vermeden yavaş yavaş ayır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    improper
    improper's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

Çinden sipariş verdim 22 gün sonra elime ulaşacak bu arad 5800 TL aldım

Link verir misin? Aliexpres vs baktım o kadar ucuza bulamadım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

120wat şarj cihazı nedir abi. 5 tane tasarruflu amüpülü zorlanmadan çalıştırır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Amk bu telefonu alıp render alabilecek yada iş yapacak kaç kişi var?

%90 sosyal medya ve oyun için kullanılacak. 

Paraya yazık amk.. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Render değilde oyun dünyası artık buluta kayıyor. Amazon'da girdiyse bu işe bulut oyunda para ve gelecek var demektir. 

Oyun uzaktaki sunucuda oynanıyor ama grafikleri telefon oynatıyor. İşlemcisi iyi olan telefonlarda bulut oyun daha iyi deneyim yaşatacak yani.

Ha biz yine Xiaomi bile alamayıp alt marka Redmi'den devam. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

https://youtu.be/8yMlAjf40mk

Ayıptır. Hayvan gibi tövbe tövbe 😅

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
Toplam Hit: 4150 Toplam Mesaj: 30
xiaomi