Xiaomi Mi 10 Ultra - Xiaomi'nin En İyi Telefonu
-
mkyb bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Beyler benim de mi max 2 telefonum var. Telefon elimden düştü. Ekran uzunlamasına ortadan ikiye bölündü. Uzun düz çizgiler oluştu. Yaptırmak için 350 TL istiyorlar. Yaptırayım mi yoksa yeni mi alayım? Çizgilerde elime tırtık gelmiyor.
Çok istemişler. 200-250 liraya halledilir.
Sırf onun için yaptırmıyorum. Moskova tarafına gidersen orada da soracağım.
-
Karşılaştırmalı kamera perfornmansı :
-
4. Yıl oldu Mi5 kullanıyorum hala. Çok kez düşürdüm, hatta 3 yıl kadar önce arabadan inerken yol kenarına, suyun içine düşürmüştüm. Ben farkedene kadar 10dk suyun içinde kalmıştı. Çıkarıp, kapatıp arabanın kaloriferi ile kuruttum, sıkıntı olmadı.
Şarj sıkıntısı var şuan, bi de geçende pil kapağını kırdım, değiştirmeyi düşünmeye başladım. Şarj sorun olmasa değiştirmezdim. Akıcılıktan hala memnunum..
-
Katran bunu yazdı
4. Yıl oldu Mi5 kullanıyorum hala. Çok kez düşürdüm, hatta 3 yıl kadar önce arabadan inerken yol kenarına, suyun içine düşürmüştüm. Ben farkedene kadar 10dk suyun içinde kalmıştı. Çıkarıp, kapatıp arabanın kaloriferi ile kuruttum, sıkıntı olmadı.
Şarj sıkıntısı var şuan, bi de geçende pil kapağını kırdım, değiştirmeyi düşünmeye başladım. Şarj sorun olmasa değiştirmezdim. Akıcılıktan hala memnunum..
Arka kapak dert değil. 80 liraya yapışkanlı halde satılıyor. Evde fön makinesiyle güzelce ısıt sonrasında kasaya zarar vermeden yavaş yavaş ayır.
-
Martech bunu yazdı
Çinden sipariş verdim 22 gün sonra elime ulaşacak bu arad 5800 TL aldım
Link verir misin? Aliexpres vs baktım o kadar ucuza bulamadım
-
120wat şarj cihazı nedir abi. 5 tane tasarruflu amüpülü zorlanmadan çalıştırır.
-
Amk bu telefonu alıp render alabilecek yada iş yapacak kaç kişi var?
%90 sosyal medya ve oyun için kullanılacak.
Paraya yazık amk..
-
Render değilde oyun dünyası artık buluta kayıyor. Amazon'da girdiyse bu işe bulut oyunda para ve gelecek var demektir.
Oyun uzaktaki sunucuda oynanıyor ama grafikleri telefon oynatıyor. İşlemcisi iyi olan telefonlarda bulut oyun daha iyi deneyim yaşatacak yani.
Ha biz yine Xiaomi bile alamayıp alt marka Redmi'den devam.
-
Ayıptır. Hayvan gibi tövbe tövbe 😅