Xiaomi Redmi K20 Tanıtıldı Amoled Ekran, Snapdragon 730, Ekran İçi Parmak İzi Okuyucu, Üçlü Arka Ve Pop-Up Ön Kamera $290
-
Türkiye'den almak isterseniz 4.000 liradan aşağı gelmez ama kaçak piyasasında 2.000 liraya falan alınır. Bu işlemciye imei atılabiliyor.
2.000 liraya cillop gibi telefon. Tabi kronik sorunu olmazsa. Bir kere o rakama Amoled ekran sunması tercih sebebi.
- 6.39inç (2340×1080) FHD+ 19.5:9 AMOLED HDR ekran (CGG5)
- Qualcomm Snapdragon 730 mobil platformu
- 6GB LPDDR4X RAM / 64-128GB UFS 2.1 depolama
- 4000mAh batarya / 18W hızlı şarj / USB type-c
- Ekran içi parmak izi okuyucu, yüz tanıma
- 3.5mm ses jakı, Qualcomm WCD9375 ses çipi
- WiFi 802.11ac, Bluetooth 5, NFC
- Android 9 Pie MIUI 10 işletim sistemi
- 3D arka tasarım, özelleştirilmiş seçenekler
- Cihaz ölçüleri 156.7x 74.3×8.8; ağırlık 191gRedmi K20 Kamera Özellikleri
- 48MP IMX586 f/1.75, 6P ana kamera
- 8MP f/2.4, 2X zoom telefoto kamera
- 13MP f/2.4, 124.8° geniş açı kamera
- 20MP f/2.2 Pop-Up ön kameraRedmi K20 Fiyatlandırma
- 6GB LPDDR4X RAM / 64GB UFS2.1 depolama 1999 Yuan ($289)
- 6GB LPDDR4X RAM / 128GB UFS2.1 depolama 2099 Yuan ($303) -
Biraz önce bende gördüm bunu. Gayet iyi duruyor hem kağıtta hem de tasarımda. Pro versiyonu ile tek farkı işlemcisi sanırım. Fiyatları güzel, hatta bu piyasada baya baya güzel. Xiaomi, Note 7'nin Pro versiyonunu sunmadı umarım bunda da böyle bi düşüncesi yoktur.
-
Xiaomi'de Samsung'un izinden gidiyor. Sadece tasarımı değiştirip içi aynı olan bir sürü telefon çıkarıyorlar. Sonlarını iyi görmüyorum. Mesala Türkiye'de kendi kendilerinin önünü tıkadılar. Resmi garantilisi 4-5 bin lira kaçağı yarı fiyatına. Xiaomi alan adam teknolojiden anlayan adamdır. Gider araştırır en ucuzunu alır. Telefon bozulursada tamir oluyorsa parasıyla ettirir olmuyorsa çöpe atıp aradaki farka tekrar sıfırını alır.
Tamam garanti, aracı komisyonu falan varda 2 katı fiyat farkı olmaz.
-
Sadece işlemci farkı yokmuş pro ile arasında. Şarj teknolojisi, GPS anten farkı, lazer odaklama, bide pro da super amoled normalinde amoled varmış. Nasıl bi farksa artık bilemiyorum. Ayrıntılar için: Link
-
adamhakli bunu yazdı
Sadece işlemci farkı yokmuş pro ile arasında. Şarj teknolojisi, GPS anten farkı, lazer odaklama, bide pro da super amoled normalinde amoled varmış. Nasıl bi farksa artık bilemiyorum. Ayrıntılar için: Link
Super Amoled Samsung'un teknolojisi. Samsung kendisi üretiyor o ekranı ve kendi yazılımlarını kullanıyor. Mesala YouTube uygulamasına girince ekran parklaklığı açılıyor, renkleri videoya göre ayarlıyor vs.
Samsung ekran konusunda lider olmanın tüm olanaklarını kullanıyor yani.
Şu video aradaki farkı göstermeye güzel bir örnek :
https://www.youtube.com/watch?v=PdK31CHJbmo
Samsung telefon kendini hemen belli ediyor. Samsung'a her konuda kızılabilir ama ekran kalitesi konusunda bir şey denilemez.
-
Amk küçük ekranlı telefon üretemiyorlar mı bunlar. At siki elimizde gezmek zorunda mıyız ?
-
ComputerWolf bunu yazdı
Amk küçük ekranlı telefon üretemiyorlar mı bunlar. At siki elimizde gezmek zorunda mıyız ?
Samsung Galaxy S10e öneririm.
-
telefon değiştirme arifesinde iyi seçenek.
birde şu sonsuz ekranın altınıda ince yapsalarya artık bir takılan benmiyim buna.
-
telefon değiştirme arifesinde iyi seçenek.
birde şu sonsuz ekranın altınıda ince yapsalarya artık bir takılan benmiyim buna.
-
1 hafta önce 1200 e note 6 pro aldim çok güzel valla
-
sunyy2003 bunu yazdı
1 hafta önce 1200 e note 6 pro aldim çok güzel valla
Walla bende redmi 5 plus aldım beklentilerim üzerinde çıktı zira 1500 tlye 4gb ram 64gb hafıza biraz düşündürmüştü dandiklik açısından ama makina şıkır şıkır.