folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Telefonda Hangi Marka Ekran Kullanıldığını Anlama Yöntemi

Xiaomi Telefonda Hangi Marka Ekran Kullanıldığını Anlama Yöntemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

@mkyb hocam yeni konu açmıyım dedim aklımda xionami vardı ama sıkıntı sanki, huwai p9 a millet eğiliyor yazmış.Bana android olarak f/p fazla arıza yapmayan kronik sıkıntısı minumum birde en ufak düşmede elimize almayacağımız bir telefon önerirmisin. bütçe 500-2000 arası ama ne kadar düşük o kadar iyi

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

@mkyb hocam yeni konu açmıyım dedim aklımda xionami vardı ama sıkıntı sanki, huwai p9 a millet eğiliyor yazmış.Bana android olarak f/p fazla arıza yapmayan kronik sıkıntısı minumum birde en ufak düşmede elimize almayacağımız bir telefon önerirmisin. bütçe 500-2000 arası ama ne kadar düşük o kadar iyi

Kronik sıkıntısı olmayan model olarak Samsung Galaxy S7 öneririm hocam. 1.950 liralara Samsung Türkiye garantili bulunuyor. Daha ucuz bir şey ararsan Samsung C5 Pro ve C9 Pro öneririm. Ama S7'deki kamera ve ekranı bekleme.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

Kronik sıkıntısı olmayan model olarak Samsung Galaxy S7 öneririm hocam. 1.950 liralara Samsung Türkiye garantili bulunuyor. Daha ucuz bir şey ararsan Samsung C5 Pro ve C9 Pro öneririm. Ama S7'deki kamera ve ekranı bekleme.

eyv hocam, samsung almak istemiyorum işin açığı son tercih olmadıkça şuan z1 var taş gibi telefon düştü düştü hiç birşey olmadı ancak artık donmalar baş gösterdi.Samsung harici huwai ve xionami ler sıkıntı mı yaratır 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir şey diyemem hocam. Teknoloji şans işi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bir şey diyemem hocam. Teknoloji şans işi.

aynen hocam haklısın o konuda en sonunda android sevdamız bittip bizde ayfon alıcaz gibi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone alacaksanda 6S ve SE'den aşağı iPhone modeli alma, ileride sıkıntı yaşarsın.

mkyb tarafından 31/Eki/17 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

sağol hocam bu 2 gün model belirliyim kafamda sen hangisini al dersen onu alıcam telefonlardan anlamıyoruz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İstediğin zaman danışabilirsin no problem. :) Bu arada en az 32 GB hafızya ve 3 GB ramli cihazlara bakmanı öneririm. Her şeyden önce bu ikisine dikkat et kıyas yaparken. Sırf ucuz diye 1-2 sene ömrü olan cihaz almaya değmez.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ben sırf telefonu 2 sene kullandım diye satıp başka telefon alan birisiyim. ve 2 senede bir telefon alırım. iphone 6 kullandım en son 2 sene boyunca ve geçen ay 1400 liraya sattım. oyunda oynarım videoda izlerim web sörfte yaparım genel olarak. şu an Xiomi redmi4x  3 gb /32 gb aldım. imei kaydı filan toplam 635 tl ye mal oldu. 2 sene beni idare edecektir. ayrıca telefondan çok memnunum. gerek sağlamlığı gerek şarj ömrü gerekse reaksiyon konusunda tatmin ediyor. note 4x almamamın sebebi ekran boyutunun çok büyük olması kullanımıma uygun olmaması idi. ama note 4xde süper bir telefondur. fiyatıyla gayet memnun edici.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Mi5s plus 128gb var, ekran jdi

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 5319 Toplam Mesaj: 23
xiaomi ekran ekran kalitesi ekran üreticisi