Xiaomi Telefonda Hangi Marka Ekran Kullanıldığını Anlama Yöntemi
-
@mkyb hocam yeni konu açmıyım dedim aklımda xionami vardı ama sıkıntı sanki, huwai p9 a millet eğiliyor yazmış.Bana android olarak f/p fazla arıza yapmayan kronik sıkıntısı minumum birde en ufak düşmede elimize almayacağımız bir telefon önerirmisin. bütçe 500-2000 arası ama ne kadar düşük o kadar iyi
-
nereodi bunu yazdı
@mkyb hocam yeni konu açmıyım dedim aklımda xionami vardı ama sıkıntı sanki, huwai p9 a millet eğiliyor yazmış.Bana android olarak f/p fazla arıza yapmayan kronik sıkıntısı minumum birde en ufak düşmede elimize almayacağımız bir telefon önerirmisin. bütçe 500-2000 arası ama ne kadar düşük o kadar iyi
Kronik sıkıntısı olmayan model olarak Samsung Galaxy S7 öneririm hocam. 1.950 liralara Samsung Türkiye garantili bulunuyor. Daha ucuz bir şey ararsan Samsung C5 Pro ve C9 Pro öneririm. Ama S7'deki kamera ve ekranı bekleme.
-
mkyb bunu yazdınereodi bunu yazdı
Kronik sıkıntısı olmayan model olarak Samsung Galaxy S7 öneririm hocam. 1.950 liralara Samsung Türkiye garantili bulunuyor. Daha ucuz bir şey ararsan Samsung C5 Pro ve C9 Pro öneririm. Ama S7'deki kamera ve ekranı bekleme.
eyv hocam, samsung almak istemiyorum işin açığı son tercih olmadıkça şuan z1 var taş gibi telefon düştü düştü hiç birşey olmadı ancak artık donmalar baş gösterdi.Samsung harici huwai ve xionami ler sıkıntı mı yaratır
-
Bir şey diyemem hocam. Teknoloji şans işi.
-
mkyb bunu yazdı
Bir şey diyemem hocam. Teknoloji şans işi.
aynen hocam haklısın o konuda en sonunda android sevdamız bittip bizde ayfon alıcaz gibi
-
iPhone alacaksanda 6S ve SE'den aşağı iPhone modeli alma, ileride sıkıntı yaşarsın.
mkyb tarafından 31/Eki/17 21:26 tarihinde düzenlenmiştir -
sağol hocam bu 2 gün model belirliyim kafamda sen hangisini al dersen onu alıcam telefonlardan anlamıyoruz :)
-
İstediğin zaman danışabilirsin no problem. :) Bu arada en az 32 GB hafızya ve 3 GB ramli cihazlara bakmanı öneririm. Her şeyden önce bu ikisine dikkat et kıyas yaparken. Sırf ucuz diye 1-2 sene ömrü olan cihaz almaya değmez.
-
ben sırf telefonu 2 sene kullandım diye satıp başka telefon alan birisiyim. ve 2 senede bir telefon alırım. iphone 6 kullandım en son 2 sene boyunca ve geçen ay 1400 liraya sattım. oyunda oynarım videoda izlerim web sörfte yaparım genel olarak. şu an Xiomi redmi4x 3 gb /32 gb aldım. imei kaydı filan toplam 635 tl ye mal oldu. 2 sene beni idare edecektir. ayrıca telefondan çok memnunum. gerek sağlamlığı gerek şarj ömrü gerekse reaksiyon konusunda tatmin ediyor. note 4x almamamın sebebi ekran boyutunun çok büyük olması kullanımıma uygun olmaması idi. ama note 4xde süper bir telefondur. fiyatıyla gayet memnun edici.
-