Xiaomi Televizyonlarını Türkiye'ye Getiriyor
-
mkyb bunu yazdı
- Xiaomi Mi Led TV 4S 55" ₺4999
- Xiaomi Mi Led TV 4S 43" ₺3699
- Xiaomi Mi Led TV 4A 32" ₺2699
Kafaları güzel herhalde. Bu rakamlara en baba Sony, Samsung falan alınır.
55 inç 5k tl
vestele devam
-
Vestel bile şuan daha mantıklı. Zira Vestel'in tüm ülke genelinde oturmuş bir servis ve kurulum ağı var. Mesala köyde dağın başında ki dedemlere Vestel televizyon alıp yolladım internet üstünden. Niye Vestel diye soracaksanız kurulum desteği yüzünden tercih ettim. Samsung vs mahrumiyet bölgelerine karışmıyor.
Merkezdeki Vestel bayisini arayıp durumu anlattım sizin dükkana sipariş vereyim siz teslim alın nasıl olsa kurulum yapacaksınız alıp götürüp kurarsınız dedim.
Kabul ettiler. Televizyonu kargoyla teslim alıp köyde kurup gittiler. Hemde 5 kuruş para almadılar.
mkyb tarafından 11/Oca/20 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Vestel'i geçtim indirimle şunla bunla samsung lg sony alınıyor 4-5k lara zaten, markaya para vermeyi seven biri gider alır ama haricinde zor bu fiyatlarla.
-
MaviGozluDev bunu yazdımkyb bunu yazdı
Vestel'i geçtim indirimle şunla bunla samsung lg sony alınıyor 4-5k lara zaten, markaya para vermeyi seven biri gider alır ama haricinde zor bu fiyatlarla.
Aynı özelliklere sanmam Sony veya Samsung olamaz .
-
Vestelin amk ya , en sempatik bakanlardan biri benden bu markaya. 22pf5065 diye bir tv si var kamera sistemine bağlamak için yıllar evvel aldım bir kere power tuşuna bastığımda insan gibi açıldığını görmedim illa ama illa prizden fişini çek tak vs.. yaptırtıyor bazen 15 20 dakika uğraşıyor anca açılıyor.