Xiaomi Veya Meizu Kullanan ?
-
2 yıl götürcek bişey lazım fiyat max 800 üstüne çıkamıyorum öğrenciyim :D
-
Mert_648 bunu yazdı
2 yıl götürcek bişey lazım fiyat max 800 üstüne çıkamıyorum öğrenciyim :D
Pmledim :)
-
bi pro 5 almak ister tabi gönül ama 1500e falan geliyor :) Red mi note lara bakayım ben bi :)
-
bu linkleri incele istersen. uygun fiyata mx5 alabilirsin. imei sorun etme. onun için google yeter sana. birsürü video var imei için.
-
akrepkral53 bunu yazdı
bu linkleri incele istersen. uygun fiyata mx5 alabilirsin. imei sorun etme. onun için google yeter sana. birsürü video var imei için.
Gönderdiğin linklerin hepsinde Bu ürün seçilen ülkeye gönderilememektedir." yazıyor hocam zaten gümrükten telefon geçmiyordu vs?
-
akrepkral53 bunu yazdı
bu fiyatlara getirtebiliyorsan, toplu alım yapabilirim senden :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
Gönderdiğin linklerin hepsinde Bu ürün seçilen ülkeye gönderilememektedir." yazıyor hocam zaten gümrükten telefon geçmiyordu vs?
ben bakınca türkiyeye gönderim var diye görüyorum. gönderim yapmayan satıcılardan zaten alamıyorsunuz isteseniz de.
telefon getirtmek yasak doğrudur.
http://tr.aliexpress.com/store/feedback-score/816360.html
buradaki satıcının türkiye ile bağlantısı var.
yada aynı kişi veya firmadır bilmiyorum. türkçe destek veriyorlar. zaten telefonlarının çoğunu türkler almış ;)
telefonu gönderecek olan kişi, işi biliyorsa gümrükte takılma ihtimali çok çok az.
kendine güvenen satıcılar, telefon gümrüğe takılınca para iadesi veriyorlar.
-
UTHO bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
bu fiyatlara getirtebiliyorsan, toplu alım yapabilirim senden :)
üzerine kar koyarak neden olmasın ki!!
-
akrepkral53 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
ben bakınca türkiyeye gönderim var diye görüyorum. gönderim yapmayan satıcılardan zaten alamıyorsunuz isteseniz de.
telefon getirtmek yasak doğrudur.
http://tr.aliexpress.com/store/feedback-score/816360.html
buradaki satıcının türkiye ile bağlantısı var.
yada aynı kişi veya firmadır bilmiyorum. türkçe destek veriyorlar. zaten telefonlarının çoğunu türkler almış ;)
telefonu gönderecek olan kişi, işi biliyorsa gümrükte takılma ihtimali çok çok az.
kendine güvenen satıcılar, telefon gümrüğe takılınca para iadesi veriyorlar.
bende gönderim yeri olarak abd gözüküyordu. (dün win10 kurdum. ayarlar sıfırlandı)
türkiyeye gönderim yapan link vereyim.