Xiaomi'den Tuşlu Ve Kamerasız Android Telefon
-
Kreyzi bunu yazdı
Boyle duzgun gorunen tuslu telefon bulamadim trde amk. Babama almak istiyorum 1 tane tuslu harici kullanamaz ama ya ufak asker telefonlari var yada nokianin 3310 remake cihazi onada 600 filan fiyat basmislar.
yaşlı telefonu diye arat. büyük tuşlu güzel aletler çıkıyo
-
Bu arada telefonu 300 liradan getirenler var. İmei kaydı yok.
-
mkyb bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Boyle duzgun gorunen tuslu telefon bulamadim trde amk. Babama almak istiyorum 1 tane tuslu harici kullanamaz ama ya ufak asker telefonlari var yada nokianin 3310 remake cihazi onada 600 filan fiyat basmislar.
Samsung B310'a bak hocam tam yaşlı telefonu. Tuşları büyük ve ayrık.
Fiyat konusunda ise firmalar mecbur. Verginin vergisini ödüyorlar. 600 liralık Nokia 3310'da Nokia'ya 150 lira kadar kar kalıyor vergilerden sonra.
Her telefonda devlet ortalama 500 küsur lira vergi alıyor. Mesala iPhonelar aldı başını gitti bu yüzden. Samsung ve Huawei şuan vergileri cebinden veriyor piyasada tutunabilmek adına.
Bakayim bi buna hocam. A101 alcatelden bi model getirdi gittim aldim her sey okey ama rehberde atiyorum b harfine basinca icinde b olanlari siraliyordu b harfi ile baslayanlari degil iade ettim yoksa buyuktu ve ekrani guzeldi.
@yolbulucu
Telefoncularda var aslinda abi ama iste bb hiking hede hodu diye markalar guvenemedim hediye alacam 3 gun sonra elinde kalacak adamin diye yanasmadim pek.
-
Hala Türkiye de kayıtlı satan bulamadım bu cihazı. Alternatif olarak önerebileceğiniz kamerasız android cihaz var mı?