XML Üzerinden Ticaret Yapan Var Mı?
-
Merhaba,
Geçen sene 6 aylık bir süre içerisinde şahıs şirketi sahibi oldum.
Sanırım sektörü yanlış seçtim ve biraz olaylara toz pembe baktığım için zararla şirketi kapattım.
-
Bugün intnernette dolaşırken xml bayilik veren firmalara denk geldim.
Aklıma düştü, acaba şirketi tekrar açsam mı diye düşündüm.
-
Aktif olarak xml üzerinden satış yapanlar var mı? Varsa önerilerini paylaşabilirler mi?
-
-
C10H15N bunu yazdı
Maalesef onu yapamam. Yapıma uygun değil.
Ya direkt bir yerde çalışacağım ya da sistem kuracağım.
-
aylmz bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Maalesef onu yapamam. Yapıma uygun değil.
Ya direkt bir yerde çalışacağım ya da sistem kuracağım.
Reklam bütçen varsa XML sistemi kurulur, ama R10 reklamını yapman için iyi bir platform; uyguna reklam çıkanlar, forum içi reklam ve siteyle alakalı tüm sorunlarının çözümü orada.
XML karlı, sadece hangi kategoriye odaklanacağını seç ve ürün gamını olabildiğince geniş tut; birden fazla kategoride satış yapabilirsin(giyim, iç giyim, ayakkabı, teknoloji vb.) ama birine odaklan ki alıcılar sitenin kalıcı kitlesi olsun.
Yardıma ihtiyaç duyarsan buradayım.
-
Hocam tam olarak ne yaptın nasıl başarısız oldun bunları söylersen sana uygun daha net fikirler çıkabilir, bizde tecrübe dinlemiş oluruz
-
mikroihracat yapin dolar kazanin
-
Selamlar, bende aynı şeyleri sormaya geldim aslında şahıs firması ne üzerineydi, süreç nasıl geçti, neden ifalasa gittiniz? Şahıs firması kurmayı düşünen birisi olarak sorularım bunlar :)
Birde xml ile elektrik-elektronik malzemesi bayiliği veren varmı bildiğiniz?
-
yolbulucu bunu yazdı
bu da var kafamda fakat daha önce yurtdışı deneyimim olmadı, yol gösterirsen neden olmasın :)
yalinyalniz bunu yazdıaylmz bunu yazdıC10H15N bunu yazdıReklam bütçen varsa XML sistemi kurulur, ama R10 reklamını yapman için iyi bir platform; uyguna reklam çıkanlar, forum içi reklam ve siteyle alakalı tüm sorunlarının çözümü orada.
XML karlı, sadece hangi kategoriye odaklanacağını seç ve ürün gamını olabildiğince geniş tut; birden fazla kategoride satış yapabilirsin(giyim, iç giyim, ayakkabı, teknoloji vb.) ama birine odaklan ki alıcılar sitenin kalıcı kitlesi olsun.
R10'da 4 yıllık üyeliğim var.
Şu an halihazırda e-ticaret yapıyor musun?
yunusemre bunu yazdıHocam tam olarak ne yaptın nasıl başarısız oldun bunları söylersen sana uygun daha net fikirler çıkabilir, bizde tecrübe dinlemiş oluruz
mkyyldrm bunu yazdıSelamlar, bende aynı şeyleri sormaya geldim aslında şahıs firması ne üzerineydi, süreç nasıl geçti, neden ifalasa gittiniz? Şahıs firması kurmayı düşünen birisi olarak sorularım bunlar :)
Şahıs şirketini home-office olarak kurdum. Pek bir masrafım olmadı. Tedarikçi ve muhasebecim iyi insanlardı.
Şirket kurduktan sonra satış yaparım diye düşünüyordum ama yanlış düşünmüşüm.
Önceden pek fazla e-ticaret deneyimim yoktu, her şeyi toz pembe olarak düşünüp girdim fakat hesaba katmadığım şeyler çıktı.Detaylı olarak yazamam ama kafanızda soru işaretleri varsa şahıs şirketiyle alaklı cevaplamaya çalışırım.
-
aylmz bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
bu da var kafamda fakat daha önce yurtdışı deneyimim olmadı, yol gösterirsen neden olmasın :)
yalinyalniz bunu yazdıaylmz bunu yazdıC10H15N bunu yazdıReklam bütçen varsa XML sistemi kurulur, ama R10 reklamını yapman için iyi bir platform; uyguna reklam çıkanlar, forum içi reklam ve siteyle alakalı tüm sorunlarının çözümü orada.
R10'da 4 yıllık üyeliğim var.
Şu an halihazırda e-ticaret yapıyor musun?
yunusemre bunu yazdıHocam tam olarak ne yaptın nasıl başarısız oldun bunları söylersen sana uygun daha net fikirler çıkabilir, bizde tecrübe dinlemiş oluruz
mkyyldrm bunu yazdıSelamlar, bende aynı şeyleri sormaya geldim aslında şahıs firması ne üzerineydi, süreç nasıl geçti, neden ifalasa gittiniz? Şahıs firması kurmayı düşünen birisi olarak sorularım bunlar :)
Şahıs şirketini home-office olarak kurdum. Pek bir masrafım olmadı. Tedarikçi ve muhasebecim iyi insanlardı.
Şirket kurduktan sonra satış yaparım diye düşünüyordum ama yanlış düşünmüşüm.
Önceden pek fazla e-ticaret deneyimim yoktu, her şeyi toz pembe olarak düşünüp girdim fakat hesaba katmadığım şeyler çıktı.Detaylı olarak yazamam ama kafanızda soru işaretleri varsa şahıs şirketiyle alaklı cevaplamaya çalışırım.
hocam başına neler geldi. neleri hesaba katmamışsın. ne umdun neyle karşılaştın falan anlat ki bilelim.
tecrübe aktararak çok fazla kişiye yardımcı olabilirsin
-
malum korona sürecinde herkes evde malum yengeler ablaar abiler güzel günler gecirmek ister.. bence fantezi iç giyim işine girebilirsin xml olarak nightlight firması ile calısabilirsin.
-
cybermole bunu yazdı
malum korona sürecinde herkes evde malum yengeler ablaar abiler güzel günler gecirmek ister.. bence fantezi iç giyim işine girebilirsin xml olarak nightlight firması ile calısabilirsin.
iç giyim klişe, kaç tane siteye ürün ekledim kaçına verimlilik çalışması yaptım da kışın hacmi azalıyor.