folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder XML Üzerinden Ticaret Yapan Var Mı?

XML Üzerinden Ticaret Yapan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek

Merhaba,

Geçen sene 6 aylık bir süre içerisinde şahıs şirketi sahibi oldum.

Sanırım sektörü yanlış seçtim ve biraz olaylara toz pembe baktığım için zararla şirketi kapattım.

-

Bugün intnernette dolaşırken xml bayilik veren firmalara denk geldim.

Aklıma düştü, acaba şirketi tekrar açsam mı diye düşündüm.

-

Aktif olarak xml üzerinden satış yapanlar var mı? Varsa önerilerini paylaşabilirler mi?

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Hocam satışı para getirseydi bayilik ile o kadar uğraşmazlar diye düşünüyorum ben olsam r10'dan kurumsal üyelik alırım. wordpress tema,seo,sosyal medya takipçi webmasterlık üzerine ne varsa satışını yaparım. acayip büyük ölçekte ticaret dönüyor. r10 üzerinden.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

Hocam satışı para getirseydi bayilik ile o kadar uğraşmazlar diye düşünüyorum ben olsam r10'dan kurumsal üyelik alırım. wordpress tema,seo,sosyal medya takipçi webmasterlık üzerine ne varsa satışını yaparım. acayip büyük ölçekte ticaret dönüyor. r10 üzerinden.

Maalesef onu yapamam. Yapıma uygun değil.

Ya direkt bir yerde çalışacağım ya da sistem kuracağım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    aylmz bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Maalesef onu yapamam. Yapıma uygun değil.

Ya direkt bir yerde çalışacağım ya da sistem kuracağım.

Reklam bütçen varsa XML sistemi kurulur, ama R10 reklamını yapman için iyi bir platform; uyguna reklam çıkanlar, forum içi reklam ve siteyle alakalı tüm sorunlarının çözümü orada.

XML karlı, sadece hangi kategoriye odaklanacağını seç ve ürün gamını olabildiğince geniş tut; birden fazla kategoride satış yapabilirsin(giyim, iç giyim, ayakkabı, teknoloji vb.) ama birine odaklan ki alıcılar sitenin kalıcı kitlesi olsun.

Yardıma ihtiyaç duyarsan buradayım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek

Hocam tam olarak ne yaptın nasıl başarısız oldun bunları söylersen sana uygun daha net fikirler çıkabilir, bizde tecrübe dinlemiş oluruz

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

mikroihracat yapin dolar kazanin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkyyldrm
    mkyyldrm's avatar
    Erkek

Selamlar, bende aynı şeyleri sormaya geldim aslında şahıs firması ne üzerineydi, süreç nasıl geçti, neden ifalasa gittiniz? Şahıs firması kurmayı düşünen birisi olarak sorularım bunlar :)

Birde xml ile elektrik-elektronik malzemesi bayiliği veren varmı bildiğiniz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

bu da var kafamda fakat daha önce yurtdışı deneyimim olmadı, yol gösterirsen neden olmasın :)

yalinyalniz bunu yazdı
    aylmz bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

.

Reklam bütçen varsa XML sistemi kurulur, ama R10 reklamını yapman için iyi bir platform; uyguna reklam çıkanlar, forum içi reklam ve siteyle alakalı tüm sorunlarının çözümü orada.

XML karlı, sadece hangi kategoriye odaklanacağını seç ve ürün gamını olabildiğince geniş tut; birden fazla kategoride satış yapabilirsin(giyim, iç giyim, ayakkabı, teknoloji vb.) ama birine odaklan ki alıcılar sitenin kalıcı kitlesi olsun.

R10'da 4 yıllık üyeliğim var.

Şu an halihazırda e-ticaret yapıyor musun?

yunusemre bunu yazdı

Hocam tam olarak ne yaptın nasıl başarısız oldun bunları söylersen sana uygun daha net fikirler çıkabilir, bizde tecrübe dinlemiş oluruz

mkyyldrm bunu yazdı

Selamlar, bende aynı şeyleri sormaya geldim aslında şahıs firması ne üzerineydi, süreç nasıl geçti, neden ifalasa gittiniz? Şahıs firması kurmayı düşünen birisi olarak sorularım bunlar :)

Şahıs şirketini home-office olarak kurdum. Pek bir masrafım olmadı. Tedarikçi ve muhasebecim iyi insanlardı. 

Şirket kurduktan sonra satış yaparım diye düşünüyordum ama yanlış düşünmüşüm. 
    Önceden pek fazla e-ticaret deneyimim yoktu, her şeyi toz pembe olarak düşünüp girdim fakat hesaba katmadığım şeyler çıktı.

Detaylı olarak yazamam ama kafanızda soru işaretleri varsa şahıs şirketiyle alaklı cevaplamaya çalışırım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    aylmz bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

bu da var kafamda fakat daha önce yurtdışı deneyimim olmadı, yol gösterirsen neden olmasın :)

yalinyalniz bunu yazdı
    aylmz bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

.

R10'da 4 yıllık üyeliğim var.

Şu an halihazırda e-ticaret yapıyor musun?

yunusemre bunu yazdı

mkyyldrm bunu yazdı

Şahıs şirketini home-office olarak kurdum. Pek bir masrafım olmadı. Tedarikçi ve muhasebecim iyi insanlardı. 

Şirket kurduktan sonra satış yaparım diye düşünüyordum ama yanlış düşünmüşüm. 
    Önceden pek fazla e-ticaret deneyimim yoktu, her şeyi toz pembe olarak düşünüp girdim fakat hesaba katmadığım şeyler çıktı.

Detaylı olarak yazamam ama kafanızda soru işaretleri varsa şahıs şirketiyle alaklı cevaplamaya çalışırım.

hocam başına neler geldi. neleri hesaba katmamışsın. ne umdun neyle karşılaştın falan anlat ki bilelim.

tecrübe aktararak çok fazla kişiye yardımcı olabilirsin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

malum korona sürecinde herkes evde malum yengeler ablaar abiler güzel günler gecirmek ister.. bence fantezi iç giyim işine girebilirsin xml olarak nightlight firması ile calısabilirsin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

malum korona sürecinde herkes evde malum yengeler ablaar abiler güzel günler gecirmek ister.. bence fantezi iç giyim işine girebilirsin xml olarak nightlight firması ile calısabilirsin.

iç giyim klişe, kaç tane siteye ürün ekledim kaçına verimlilik çalışması yaptım da kışın hacmi azalıyor.

Toplam Hit: 1513 Toplam Mesaj: 14
xml ticaret para