Xp 64Bit Eng Kurucam Bir Problem Olurmu Kullanan Varmı?
-
SISTEMİN GENEL ÖZELLİKLERİ ŞÖYLE...
IŞLEMCI : Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ
ANAKART : P5Q SE P45 DDR2 1200 MHZ
EKRAN KARTI : EN8500 SILENT MAGIC 512MB (3 GB RAM İLE 1700MB KADAR CIKIYOR SUAN O SEKİLDE KULLANIYORUM)
RAM : 3 GB KINSTONE 800 MHZ
HARDDİSK : 320 GB MAXTOR 7200 RPM
Bu sistemde suan win7 64 bit ultimate kurulu ancak xp e geçmek istiyorum kuracagım xp'de 64bit eng zaten tr yok neyse driver tanıtırken olsun veya programlarda vs. sorun yasayacagım bir sey olurmu?
-
valla ben kurdum acayip sorunlu xp nin 64 biti ama windows 7 nin 64 bitini tavsiye ederim harika. bu makinaya xp kurup yazık etme derim.
-
bu makineye 64 bit kurmana hiç gerek yok, zaten 3 gb ram var hocam 3ten yukarı olsaydı 64 kur derdim
üstelik xp 64bitten verim alamazsın kuracaksan win7 64bit kur.
-
bu aralar win7 den acayip sıkıldım o yuzden xp e donmek istiyordum ama sizde haklısınız şimdi bari eng kuruyam da biraz farklı gelsin gozume birde ben bilmiyorum win7 de klasik mod varmı ben bulamadım biraz sadeleştirmek iyi olur
-
reaton bunu yazdı:
-----------------------------
bu aralar win7 den acayip sıkıldım o yuzden xp e donmek istiyordum ama sizde haklısınız şimdi bari eng kuruyam da biraz farklı gelsin gozume birde ben bilmiyorum win7 de klasik mod varmı ben bulamadım biraz sadeleştirmek iyi olur
-----------------------------klasik temadan bahsediyorsun elbette var.
-
tavsiye etmem herşeyde uyum sorunu çıkartıyor. 2 3 kere şans verdim her seferinde 1 2 gün dayanabildim. windows 7 64 bit tavsiye ederim
-
haci evdeki makinamda kurulu herhangi bir problem yasamazsin..
-
bence de win 7 64 bit kur . bende de suan win 7 ultimate 64 bit war. sorun yok memnunum tawsiye ederim. programda da sorun yaşamassin merak etme. 32 bitleri de caliştirio sonucta.
-
w7 kurdum bütün bilgisayarın parçalarını tanımadı nerdeyse ses kartı,ethernet kartım usb 2 tane wireless adaptorum o yüzden xp forever.
-
Win 7 64 bit akar,
-
enterprise win7 64bit rulez :)