XP Acilirken Hata Veriyor, Onar Dersem Önemli Dosyalarim Silinir Mi?
-
selam arkadaslar Fujitsu marka LAPTOPTA bilgisayarimi acmaya kalktigimda XP EKRANI geliyor sonrasinda 2-3 snligine mavi ekran gelip bilgisayar kendini resetliyor..
tam anlamadim ama herhalde bir sistem çökmesi,
simdi ben xp cd si kurdugumda cikan seceneklerden xp yi onar dersem sistem düzelir ve önemli dosyalarim yerinde kalir mi?
yada bu dosyalari kurtacagim baska bir yol var mi benim icin cok önemli???
-
Hayir Dosyaların Gitmez .. Ama Şöyle birşey yapmayı Denedinmi .? Bilgisayarı Güvenli Modda Açmayi dene bakalım
-
XP Acılırken iLk Önce 'Windows Olagan Şekilde Başlasın,Güvenli Mod vs. Cıkıyor..' Hangisini Secersem Seceyim Bilgisayar Acılmadan Res Atıyor Kendisine,EMİNSİN DİMİ BİRADER " ONAR DEYİNCE DOSYALAR GİTMEZ" ?
-
UP ACİL
-
onarma ile dosyalarin kaybolmaz,
ama sistemin cok yavas calisir..
onarma yapip yedeklerini aldiktan sonra
yeniden sistem kur..
-
onarma ile alamazsan harddiskini başka bi pc ye tak dosyalarını al sonra bas formatı gitsin hiç uğraşma kardeş.
-
garantin varsa hocam hard diski hiç açma derim lap top sonuçta
-
onarım yapamazsın yapsanda aynı hatayı tekrarlar. neticede res atıyor mavi ekranda işe yarar sistem onarma. yapman gereken 2 işlem var 1.cisi güvenli modda masaüstüne ulaşabiliyorsan onu dene sonra format at .. 2.cisi üstüne sistem kur ve format atmadan kur yani diski bicimlendirmeden kur. ozaman masaüstü veya C:/ bölümündeki dosyaları geri alabilir ve kurtarabilirsin..
-
güvenli modda hic acamiyorum, cünkü o menüden neyi secersem güvenli mod-olagan sekilde baslasin vs mavi ekran cikip res atiyor.. okuyamiyorum cok cabuk geciyor virus mirus biseyler yaziyor..
xp cd si taktim ama onarmaya calistigim zaman;
Bilgissayara bagli bir hard disk bulunamadi diyor? biostan bakiyorum HARDDISK yerinde duruyor? nedeni nedir?
-
sen beni dinlemedin galiba diyomki ilk secenek olmadı ikincisini dene normal xp kur ama sadece biçiimlendirmeden devam et. başka türlü dosyalara erişemezsin. kurduktan sonra masa üstü gelince dosyalarini D:/ bölümüne aktar ve sonra tekrar format at biçimlendirmek üzere.
-
bilmiosan da bilen birisine yaptir sakata gelme.