Xp Mi? Windows 7 Mi?
-
XP
xp hizli acilir , win7 hizli kapanir , sok video encoding , bench , pcmark testlerine xp galip gelir
xp tum ihtiyaclari karsilayan , mutlu ve muntazam calisan bir sistem iken win7 henuz terfi etmek icin yeteri kadar iyi degil
win7 guvenlik mevzusunda xpden ustun , bizimde guvenlik derdimiz yok diyorsaniz XP den sasmayiniz.
-
xp kullanıyorsan hiç bulaşma başlarda pişman olursun geçtiğine win7 ye ama sonra bırakamazsın :)
oyunlarda explorer kapattığı için oyun performansı win7de daha iyi
sistemin iyi sayılır win7 daha stabil çalışır o sistem
-
hiç düşünme w7 kur gitsin.
-
xp den başkası yalan :D
-
xp de olmaktan memnunum..
geriye doğru uyumlulukta XP, diğer tüm windows uygulamalarını çalışıtırıyor
win7 ye geçmek için nedenler.
-------geliştirilmeye açık yeni özellikler
win7 nin virüslere karşı geliştirilmiş koruma sağlaması sizi xp de tutmayacak geçerli bir sebep (virüs konusunda deneyimliyseniz fark etmiyor)
sistem göçmeleri win7 de çok düşüktür.
yeni çıkan yazılımlara uyumlu olma
güvenlik konusunda deneyimli olduğum için XP de sorun yaşamıyorum
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
win7
----------------------------- -
win7 yeni nesildir güvenlidir donaımı daha hızlı kullanır donanımın hakkını verir sonucta 2000 yılından bu yana bisürü açığı kapatılıp hatalrı giderilmiştir
-
iyi bir pc in varsa tabiki win7 kıyaslamak bile saçma.
ama pc in dandikse ve üstüne pc yi yogun kullanıyorsan( bir çok program felan) xp den şaşmıcaksın.
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------XP
xp hizli acilir , win7 hizli kapanir , sok video encoding , bench , pcmark testlerine xp galip gelir
xp tum ihtiyaclari karsilayan , mutlu ve muntazam calisan bir sistem iken win7 henuz terfi etmek icin yeteri kadar iyi degil
win7 guvenlik mevzusunda xpden ustun , bizimde guvenlik derdimiz yok diyorsaniz XP den sasmayiniz.
-----------------------------
sen buralardamisin reyis? -
İşte Benim Sistemim
Cooler Master RC-338-KWK4 460W PFC Pencereli Kasa
AMD Phenom II 555 X2 (3.2 GHz) 7MB 938p Black Ed
Gigabyte 870A-UD3 / DDR3 1866 S+GL+16X*2 938pin AMD 870A, 1394, 3*PCI, RAID, CrossFireX, ATX
Kingston HyperX 2 GB 1600 MHz DDR3 RAM CL9 CL 9-9-9-27
Asus VGA ENGTS450 DirectCU /DI 1GB 128Bit DDR5 16X CRT+DVI+HDMI, PCI Express 2.0
AOC 21.5" E2243FWS LED Monitör 5ms Siyah WIDE, 1920x1080, VGA
Seagate 1 TB 7200 32MB SATA3 SATA2 ile Uyumludur.
Ve Kullandığım İşletim Sistemi Win 7 denendi internet cafem için oyunlarda problem yaptıgı için Win xp 32 Bit Pro Sp3 Sürümü Kurdum Canavar Gibi Çalışıyor