Xp Nin Orjinal Seriali Yokmu..Sabahtan Beri Deniyorum..
-
Selam arkadaslar Bugünden beri Xp nin Lisans anahtarını değiştirip duruyorum sitedeki hemen hemen tüm lisans anahtrlarını denedim..
Ama Explorer sayfasından Update diyorum daha sonra karsıma..

Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi.
Bu bilgisayarda bulunan ürün anahtarı Microsoft tarafından atanmamıştır.Bu bilgisayarda yüklü olan Windows ürün anahtarı Microsoft tarafından atanmamıştır. Anahtar sahtedir ve büyük bir olasılıkla izinsiz bir anahtar üreticisi tarafından oluşturulmuştur. Windows bilgisayarınıza önceden yüklenmiş olarak gelmişse, nasıl orijinal yazılım edineceğinizi aşağıda öğrenin.
Şimdi ben Explorer 7 yi ve diğer güncellemeleri alamıyorum nasıl yapacam :( Yardım pls..
-
legal xp ile programi ile
xp'yi orjinalle..
-
onunlada denedim adım adım yaptım ama yinede olmuyor..hangi anahtarı kulklanıyorsun ben çok denedim
-
sag altta bir yıldız varmı kucuk eger varsa guncelleştirmelerin arasında geln orjinal yazılım sorgulaması dedigimiz melet yuklenmiştir bilgisayarına orjinalleştirme kodlarını filan yemiyo cozum yok format dısında:)ben attım guncelleştirmeleride alırken elle secip onu iptal ettim hallettim su anda sorun yok:)
-
evet birader yıldız geliyor böle koyu mavi bişi ..
-
geçmiş olsun:)format dısında bi care varmı arastır istersen ben arastırdıgımda bulamamıstım ama..eger format atarsan guncelleştirmeleri sen elinle sec yuklemeden once adından anlarsın zaten guncelleştirmenin..
-
birde aşağıdaki seri noyu dene bakalım hocam..
1-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents kısmına gidin.
2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın, açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.
3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.
4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci seçeneği, yani "Evet,Windows u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda
"Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere yeni ürün anahtarınızı girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar "Telefonla Windows etkinleştir" penceresini gelecek, hiç bir işlem yapmadan kapatın.7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
8-Tekrar, Başlat/Çalıştır a gelin,4 ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi, Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın, yeni ürün anahtarınız etkinleşmiştir...
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J
-
eğer derdin o aktivasyon zamazingosunu yok etmek ise buradan biri yazmıştı çalışıyo da: pc yi güvenli kipte aç system32 klasöründen wgalogon.dll yi sil ama bunu yapmak sadece o mavi yıldızı gideriyo, güncelleştirme ie7 yükleme falan için key lazım dediğin gibi.
-
Programın linki ikinci sayfadadır, oradan ulaşabilirsiniz.
-
hoca ben her zaman LegalXp programı ile sorunsuz bir şekilde XP'yi orjinla yapıyorum ama dediğin sorun bende de bir kere olmuştu. Onu şöyle düzeltmiştim (http://www.resimliprogram.com/xpyi-orjinal-yapma/)
Key alırken "Generate" diyoruzya. Oranın üstündeki değerleri kurcalamk lazım.
1.”Product Family”‘de Windows Xp Pro. VLK (aynen böyle)
2.”Product ID range / From” bu değeri giriyoruz 640-500000
3.”Product ID Range / To” bu değeri giriyoruz 640-600000
[Generate]
bas ve işte o keyleri dene. Kesinlikle olacak. -
şimdi şuan aynı dert benim başımda :) .. ne yaptıysam olmuyor.. key generate ediyorum değiştirirken invalid number hatası veriyor her generate ettiğim keyi denedim aynı hatayı veriyor en ilgincide şu ki
not: Windows XP'niz Oricinal oldugunu/göründügünü kontrol etmek için
w.g.a.-checki tıklıyoruz.
yeşil Genuine yazıyorsa işlem tamamdır!
demişler ve bende zaten keyi değiştirmeden orası yeşil :D üstelik aylardır güncelleme yapabiliyodum rahatca her türlü..ama ne olduysa sabah birden lap diye çıkıverdi :D yeni key giremiyorum haliyle ne yapabilirim?