folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Xp Nizi Orjinal Yapın

Xp Nizi Orjinal Yapın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Piyasada orjinal crack lenmiş bi ton xp war şifresiz crack le fln uğraştırmıo ama yine de saol

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Programsız.

1)Net ile bağınız kalmasın. Bağlantıyı kesin.

2)Başlat-->Çalıştır-->(regedit) komutunu girelim.

3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.

4)Başlat-->Çalıştır-->( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın. Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz. Artık burdan çıkın.

6)Başlat-->Çalıştır-->(regedit) HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7)Baslat-->Çalıstır-->( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

hımm

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

töbe töbe.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------

XP kullanan kaldı mı? Alper tunga öldi mu

-----------------------------

Çok akıllıca bir espri gerçekten ve çok güldüm :D :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı

Programsız.

1)Net ile bağınız kalmasın. Bağlantıyı kesin.

2)Başlat-->Çalıştır-->(regedit) komutunu girelim.

3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.

4)Başlat-->Çalıştır-->( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın. Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz. Artık burdan çıkın.

6)Başlat-->Çalıştır-->(regedit) HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7)Baslat-->Çalıstır-->( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz

kusura bakmayin konuyu hortlattim.pc ye format attim.windows update lerde tamamlandi ama sag asagida yildiz seklinde orjinallestirme sorunu cikti.arkadasin anlattiklarini biliyordum ama %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a yazmama ragmen windows etkinlestirme pencersi acilmiyor.regedit ten rakamlari degistirdim baslangic ya da son iki rakamini felan ama olmuyor.

Real_Love tarafından 25/Oca/13 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

ana sayfada konu neden gozukmuyor halen

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
Toplam Hit: 2076 Toplam Mesaj: 18