Xp Nizi Orjinal Yapın
-
Piyasada orjinal crack lenmiş bi ton xp war şifresiz crack le fln uğraştırmıo ama yine de saol
-
Programsız.
1)Net ile bağınız kalmasın. Bağlantıyı kesin.
2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim.
3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.
4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.
5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın. Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz. Artık burdan çıkın.
6)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.
7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz -
hımm
-
töbe töbe.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
XP kullanan kaldı mı? Alper tunga öldi mu
-----------------------------Çok akıllıca bir espri gerçekten ve çok güldüm :D :D
-
saftiriksincap bunu yazdı
Programsız.
1)Net ile bağınız kalmasın. Bağlantıyı kesin.
2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim.
3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.
4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.
5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın. Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz. Artık burdan çıkın.
6)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.
7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksinizkusura bakmayin konuyu hortlattim.pc ye format attim.windows update lerde tamamlandi ama sag asagida yildiz seklinde orjinallestirme sorunu cikti.arkadasin anlattiklarini biliyordum ama %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a yazmama ragmen windows etkinlestirme pencersi acilmiyor.regedit ten rakamlari degistirdim baslangic ya da son iki rakamini felan ama olmuyor.
Real_Love tarafından 25/Oca/13 15:11 tarihinde düzenlenmiştir -
ana sayfada konu neden gozukmuyor halen