folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Xp SP3 Tüm Dalgaları İle Birlikte Her Proğram Vs. Tam Sürüm Hazır Kurulum.

Xp SP3 Tüm Dalgaları İle Birlikte Her Proğram Vs. Tam Sürüm Hazır Kurulum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------

Wpe falan kurup biyerlere bişey gidiyo mu diye bakmak lazım zira zombi olmak ta war bu yolla :)

valla virüs çıkarsa sorumluluk almam üstüme zaten :D not düştüm oraya tarayın kullanın diye.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    buzul versene bir kaç screen shot
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Delegado_Zero bunu yazdı:
    buzul versene bir kaç screen shot

yarın bir tane kurucam vereyim yarın

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çok acayip dandik oluyor bu tarz XP'ler.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:
    Çok acayip dandik oluyor bu tarz XP'ler.
    ben müşterilere kuruyorum gayet memnunum :) beni hiç kastırmıyor şahsen üstünede portable proğramlarıda attım hiç hiç kastırmıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı:

N-lite Diye Bi Programla Bişeyler Ekleyip Silebiliosun Xp'den (Güncelleştirmeler Driverler)

Programlar İçinde Otomatik Yüklenebilen Zip Dosyaları Oluşturup Çeşitli Komutların Olduğu Textlerle Xp Yüklemesi Esnasında Otomatik Kurduruyosun Sanırım..

ewet aynen öyle en iyisi kendin yapmak ne istiyorsan koycan güzel bi şekil yapcan. Öbür türlü ihtiyacin olmayan bi sürü driver ile dolcak bilgisayar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Serial,crack istemeyen cinsten di mi bu ? :|

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:
    Serial,crack istemeyen cinsten di mi bu ? :|
    evet hçbir halt istemiyor cd yi takıyorsun format diyorsun kalanını kendi hallediyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Bu olayı biraz pratikleştirerek bir keresinde bir internet cafe kurulumunda kullanmıştım. Çok zevkli, bir o kadarda rahat bi dalga. Lakin şimdi gene aynısını kullan desen beceremem. Böyle de garip bir yaratığım işte. Neyse lan, uyuyun mk

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    az önce indirdim kurdum driverlerimide kurdum format atarken diski ham hale getirdim neyse bi reset attım odane formattan önceki xp açıldı bu nasıl oldu anlamış değilim şimdi bidaha reset atsam hangi xp nin gelceği belli değil ilk defa böyle bi olayla karşılaştım :|
Toplam Hit: 5215 Toplam Mesaj: 22