Xp SP3 Tüm Dalgaları İle Birlikte Her Proğram Vs. Tam Sürüm Hazır Kurulum.
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------Wpe falan kurup biyerlere bişey gidiyo mu diye bakmak lazım zira zombi olmak ta war bu yolla :)
-----------------------------
valla virüs çıkarsa sorumluluk almam üstüme zaten :D not düştüm oraya tarayın kullanın diye. -
buzul versene bir kaç screen shot
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
buzul versene bir kaç screen shot
-----------------------------yarın bir tane kurucam vereyim yarın
-
Çok acayip dandik oluyor bu tarz XP'ler.
-
Funky_Punky bunu yazdı:
Çok acayip dandik oluyor bu tarz XP'ler.
ben müşterilere kuruyorum gayet memnunum :) beni hiç kastırmıyor şahsen üstünede portable proğramlarıda attım hiç hiç kastırmıyorum. -
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------N-lite Diye Bi Programla Bişeyler Ekleyip Silebiliosun Xp'den (Güncelleştirmeler Driverler)
Programlar İçinde Otomatik Yüklenebilen Zip Dosyaları Oluşturup Çeşitli Komutların Olduğu Textlerle Xp Yüklemesi Esnasında Otomatik Kurduruyosun Sanırım..
ewet aynen öyle en iyisi kendin yapmak ne istiyorsan koycan güzel bi şekil yapcan. Öbür türlü ihtiyacin olmayan bi sürü driver ile dolcak bilgisayar... -
Serial,crack istemeyen cinsten di mi bu ? :|
-
cuneyd bunu yazdı:
Serial,crack istemeyen cinsten di mi bu ? :|
evet hçbir halt istemiyor cd yi takıyorsun format diyorsun kalanını kendi hallediyor. -
Bu olayı biraz pratikleştirerek bir keresinde bir internet cafe kurulumunda kullanmıştım. Çok zevkli, bir o kadarda rahat bi dalga. Lakin şimdi gene aynısını kullan desen beceremem. Böyle de garip bir yaratığım işte. Neyse lan, uyuyun mk
-
az önce indirdim kurdum driverlerimide kurdum format atarken diski ham hale getirdim neyse bi reset attım odane formattan önceki xp açıldı bu nasıl oldu anlamış değilim şimdi bidaha reset atsam hangi xp nin gelceği belli değil ilk defa böyle bi olayla karşılaştım :|
Toplam Hit: 5215 Toplam Mesaj: 22