Xp To Se7en (Soru)
-
bill amcanın böyle bir çözümü var : http://technet.microsoft.com/tr-tr/windows/ee530027(en-us).aspx?ITPID=insider
ama yalnıza corporate ve henüz wareze düşmedi elinde bu toolkitten olan varsa elantından yada açık açık paylaşabilirmi ???
-
hacı olay ne ben onu anlamadım soru yok ortada :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
hacı olay ne ben onu anlamadım soru yok ortada :)
-----------------------------xp den sevene uprage etmek normal şartlar altında mümkün değil ama bill amcanın hazırladığı bir tollkit var ki linkte anlatıyo ... bununla linkteki videoda görüldüğü gbi basit bi biçimde uprage edebiliyoruz ... elinde bu toolkit olan varmı?
-
mesaj iki tane olmuş ... :|
-
aslında çok güzel bişey veri kaybetmeden geçiş yapmana olanak sağlıyor.orj 7 cd'si ilemi veriyorlarmış bunu.
-
deja-vu bunu yazdı:
aslında çok güzel bişey veri kaybetmeden geçiş yapmana olanak sağlıyor.orj 7 cd'si ilemi veriyorlarmış bunu.
-----------------------------hayır hocam şirketlere satıyolar :| sabahtan beridir arıyorum bulamadım ...
-
temiz kurulum en iyisi.
windowsu biliyorsunuz hata üstüne hata.
-
şunu her defasında sezen diye okuyorum herdefasındada anlam vermeye çalışıyorum :S
-
pessimist bunu yazdı:
temiz kurulum en iyisi.
-----------------------------tertemiz bir windowsum var... bu programları tekrar kurmak ... yeniden bu ayarları kişiselleştirmeleri yapmak ....zor iş ...
-
coldfusion bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
temiz kurulum en iyisi.
-----------------------------tertemiz bir windowsum var... bu programları tekrar kurmak ... yeniden bu ayarları kişiselleştirmeleri yapmak ....zor iş ...
-----------------------------elbette öyle. ama w7'e geçince ayarlarının programlarının çoğunun hata vereceğine eminim.
-
pessimist bunu yazdı:
coldfusion bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
temiz kurulum en iyisi.
-----------------------------elbette öyle. ama w7'e geçince ayarlarının programlarının çoğunun hata vereceğine eminim.
-----------------------------ya tutarsa ? tutmazsa geri dönerim ... yedeğimi alıyorum ... ama 7 nin sevdiğim bazı özellikler var (x86 da 48 bit adresleme yapabilmesi gibi ...)