Xp Yedeği Almak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bumbum506
    bumbum506's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------

Nacizane şunu tavsiye edebilirim.. Ghost programlarında bilmediğin yerleri kurcuklama.. sonra benim gibi 300 gb arşiv uçar gider..

heleki etrafında ingilizcesine güvendiğim adamlar varsa sakın güvenme, hiç yardımcı olmuyorlar :)

-----------------------------

:)))))

illa birine kızacaksan git sana o programı tavsiye edip de ögretmeyene kız :D

BEN BAKARKEN KANAYAN BİR ŞEHİR OLUYOR YÜZÜN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek
    Çalışan bir sistemin veya bilgisayarın herhangi bir durum karşında çökmesi ve çalışamaz duruma gelmesine Disastery (Felaket) diyoruz. Bu durumu ve o anı yaşamayı kimse istemeyecektir. Örnek olarak Domain Controller’ınız bir sabah tamamıyla açılmaz bir hale geldi, artık telefonunuz susmayacak ve tüm kullanıcılar size bu sorun hakkında sorular soracaktır, işin daha kötüsü bu sorunu ortadan kaldıracak kişi o şirketin sistem yöneticisi yani sizsiniz.  Sistemin eski problemsiz, normal bir şekilde çalışır duruma geri getirme işlemine Disastery Recovery (Felaketten kurtarma) denir. Felaketten kurtarma yöntemlerinden biri olan ASR (Otomatik Sistem Kurtarma) sizi başınızdaki bu büyük dertten kurtaracaktır. Disastery Recovery için ASR Backup aracı oldukça yararlı ve pratiktir. ASR’yi Resimli halde anlattığım Dökümanı aşağıda sunuyorum.
    Rar Şifresi: www.onuroktay.com

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 13