Xperia Arc Fikir
-
Usta boşver telefon filan alma sen her telefonda bir kusur buluyorsun.
-
bana göre eksiler
-önkamera yok
-dahili hafıza 320mb :p
-4.2 inç ekrana 1ghz işlemci az gelir.. video oynatmada sorun yaşarsın
-akıllı arama yok ama uygulama yükleyerek halledebilirsin.
gerisinde bir eksiği yok ama keşke 1080p video çekim yapabilseydi.. galaxyS2 gibi.
-
haha :D adamım sorun problemsizini bulmak :D çok bşi istemiyoruz adam gbi telefon yapsınlar alalım ;)
Bknz : Motorola e2 bnm telefon dünyamın efsanesidir linux tabanlı işletim sistemi 332ghz işlemci :D bunun gbi telefon görmedim daha. döneminin en kralıdır iddaa ederim üstünede tanımam.
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------bana göre eksiler
-önkamera yok
gerisinde bir eksiği yok ama keşke 1080p video çekim yapabilseydi.. galaxyS2 gibi.
-----------------------------şimdi bu tasarımda 1,4ghz çift çekirdek 1gb rom ön kamera birde 8gb dahili hafıza olsa tadından yenmez ;)
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------bana göre eksiler
-önkamera yok
-----------------------------şimdi bu tasarımda 1,4ghz çift çekirdek 1gb rom ön kamera birde 8gb dahili hafıza olsa tadından yenmez ;)
-----------------------------GALAXY S 2 Bunları karşılıyor :)
-
800 liraya bulunabilinir m acaba? ;)
-
xperia arc ın tasarımı hoşuna gidiyorsa arc S e bak bir de derim. Bu arada sony çift çekirdekli bi telefon çıkarmadı henüz.
2012 başı Nozomi diyolar baya güzel özellikleri var onu bekle istersen. 1.5 ghz çift çekirdek işlemci, 1gb ram, 32 gb dahili hafıza, 12 mp kamera...
galaxy s2 nin özellikler güzel olsada ele aldığında sağlamlık hissi vermiyor.
-
nozomi ilk çıktığında sanırım yine 1200-1500 arası gelicek tr ye fiyat olarak onu almam içinde bir 4-5 ay beklemem lazım sanırım haziraz ağutosu bulur gene almak :D ama şimdi arc da alsam 320mb dahili hafıyaya pişman olacağım. en iyisi 3310 alıyım satamazsam çöpe atarım zarar 20tl olur :D