Xperia Arc-S Kullananlar - 600 TL'lik Telefon Önerisi Olanlar
-
Lathedarkman bunu yazdı
bi süre kullanmıştım arc s taş gibi telefon ne bakımdan hakkını vermiyor ki :)
valla bilmiyorum ki donma yapıyor dedi nette araştırdım böyle bi problem yazan çıkmadı daha bana da güzel geliyor
s2 yada bunu düşünüyorum ama para tam yetmiyor :F
-
s2 de öle ahım şahım değil amk
andorid 4 dediler kurduk
sürekli hata verio prolar youtube videoları dolmuyor bi türlü
ekran otomatik dönme şeyi calısmıyor bazen acıp kapamak gerekiyor
uygulama yada oyundayken home tusuna basınca öle zınk die geçmiyo biraz beklio felan
4.1.1 jelly bean çok iyi dolar arayüz 60 fps ye ayarlanmıs ios kadar hızlı olmus diyorlar
edit: ha yani ne demek istedin dersen jelly bean güncellemesi alacak telefon ara forumlarda
DestinatioN tarafından 15/Ağu/12 17:02 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
s2 de öle ahım şahım değil amk
andorid 4 dediler kurduk
sürekli hata verio prolar youtube videoları dolmuyor bi türlü
ekran otomatik dönme şeyi calısmıyor bazen acıp kapamak gerekiyor
uygulama yada oyundayken home tusuna basınca öle zınk die geçmiyo biraz beklio felan
4.1.1 jelly bean çok iyi dolar arayüz 60 fps ye ayarlanmıs ios kadar hızlı olmus diyorlar
edit: ha yani ne demek istedin dersen jelly bean güncellemesi alacak telefon ara forumlarda
eyw. tavsiyeler için hocu bakayım bi :W
iphone al diyen hocu almasına alayım da nasıl taksit yapacaz orası var :)
-
samsung galaxy wonder öneririm hocam
-
mavitutku bunu yazdı
samsung galaxy wonder öneririm hocam
o da aklımda hocam ama sattığım telefondan pek bi farkı yok sıkıntı orada :F
bu iphone 4'ler 2. elleri kaça bulabiliriz temiz bişi ? 8gb bile yeter kaç gb oldugu pek önemli değil benim için
-
galaxy ace 2 çıkıcaktı bi bak hocam istersen , ayrıca arc kullandım ben arc s de hız asırtılmıs versıyonu , arc iyidir her turlu gideri vardı , iyi şanslar düşeş bile bulsan bari :)
bi bak usta
http://www.hizlial.com/u02.044.4140.0007/sony-xperia-sola?utm_source=Daily_Mailing&utm_medium=cep-telefonu&utm_term=20120814&utm_content=cep-telefonu_sony-xperia-sola_top&utm_campaign=telefon_20120815#
karahanx tarafından 15/Ağu/12 17:32 tarihinde düzenlenmiştir -
karahanx bunu yazdı
galaxy ace 2 çıkıcaktı bi bak hocam istersen , ayrıca arc kullandım ben arc s de hız asırtılmıs versıyonu , arc iyidir her turlu gideri vardı , iyi şanslar düşeş bile bulsan bari :)
bi bak usta
http://www.hizlial.com/u02.044.4140.0007/sony-xperia-sola?utm_source=Daily_Mailing&utm_medium=cep-telefonu&utm_term=20120814&utm_content=cep-telefonu_sony-xperia-sola_top&utm_campaign=telefon_20120815#
buda fena durmuyor yav
-
Madem millet satışta tertemiz ideos x5 imi satıyorum 8gb hafaza kartı hediyem fiyat:450 tertemiz telefondur.
Garantisi daha devam ediyor.
-
Bugün elime ulaştı tam istediğim gibi bir telefon. Kağıt gibi incecik bir yapısı var. hafif ve çok estetik.

-
2 aydır arc s kullanıyorum gayette memnunum sarjı 3 gun gıdıyo ses cıkısı fena deil ince elinizde sırıtmıyo yalnız android 4 güncellemesi telefonu kasıyor diye okudum nette o yuzden hala 2.3 de kullanıyom mutluyum güncellicemde nolcak.