Xrp Hakkında Varsayımlar
-
SHaDeWRoX bunu yazdıHannibal_King bunu yazdı
Ripple ın 4 dolar olduğu zamanı hatırlıyorum. 0,25 ten arkadaşım almıştı ve 16 kat artarak 4 dolar olmuştu. Sonra satmadı 20 dolar olacak diye bekledi :)) Olmadı tabi düştü tekrar 0.3 - 0.25 lere. Bu bitcoin olayı kumar gibi. Bazıları yakın gelecekte kullanılacak falan diyor ama bence tamamen hikaye.Yakın gelecekte reel hayatta kripto paralar kullanılmayacak bence. İstisnaları saymıyorum tabiki.
bence yine 1 doları geçecek
katılıyorum 2021 sonunda 10 dolara kadar çıkma ihtimali görüyorum ama kesinlikle bu lafıma göre iş yapmayın herkesin kârı da zararı da kendine. btc en son 19000 küsür iken xrp 3,5 dolardı...
-
-
-
Esselaaa
-
Valla çok üzüldüm millete anasını ağlattı herkesin.%100 değer kaybı ney lan hayatımda ilk defa görüyorum
-
şu an piyasa tam al sat piyasası. 1 haftadır 5k dolar ile girdim. parayı neredeyse 3e katladım sayılır. günde 2-3 kez %10 alıp çıkıyorum.
-
Abdest alın namaz kılacaz
-
Prometheus bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdıHannibal_King bunu yazdı
Ripple ın 4 dolar olduğu zamanı hatırlıyorum. 0,25 ten arkadaşım almıştı ve 16 kat artarak 4 dolar olmuştu. Sonra satmadı 20 dolar olacak diye bekledi :)) Olmadı tabi düştü tekrar 0.3 - 0.25 lere. Bu bitcoin olayı kumar gibi. Bazıları yakın gelecekte kullanılacak falan diyor ama bence tamamen hikaye.Yakın gelecekte reel hayatta kripto paralar kullanılmayacak bence. İstisnaları saymıyorum tabiki.
bence yine 1 doları geçecek
katılıyorum 2021 sonunda 10 dolara kadar çıkma ihtimali görüyorum ama kesinlikle bu lafıma göre iş yapmayın herkesin kârı da zararı da kendine. btc en son 19000 küsür iken xrp 3,5 dolardı...
Malesef patladı hocam. Biraz yorumları okudum internette ripple için şirket tarafında sürekli olarak yeni coin üretildiği yazıyor. Yani piyasadaki rippleların sayısı sürekli artıyor. Bu durumda sınırlı sayıda olmayan bir şeyin 10 dolara çıkması hayal bence. Bir kez daha aynı şeyi söylüyorum kripto para olayının %90 ı bana kumar gibi geliyor. Onun yerine borsadan hisse alsanız daha mantıklı. Bir günde en fazla %10 değer kaybediyor diye biliyorum borsadaki hisseler.
Özellikle bu altcoin olaylarında; xxxx firması şu coini destekliyormuş, şu coin ileride şu amaçla kullanılacakmış gibi söylemlerin hepsi kolpa bence. Tamamen insanları tokatlamak amaçlı uydurulan söylentiler. Bitcoin çıkalı 11 yıl olmuş. Bence önümüzdeki 10 yıl daha ne bitcoin ne de bu tarz kripto paralar reel hayatta kullanılmayacak.
-
Ripple'nin hala öngörülebilir değerin çok altında olduğunu düşünüyorum. Yakında buralar değerlenir mi dersiniz Nisan 2024’te bir sonraki duruşma yapılacak.