Xrummer Full
-
bulamazsın hocam boşuna arama . Bu program yerine alternatif olarak "xgenseo" var. google da arat deneme sürümü var
-
Hdd ye kayıtlanıyo hocam maalesef aylık 750 $ı gözden çıkartıcaksan tam senliktir.Ama faydasınıda kat kat alırsın eminim.
-
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------
Evet bende aramı$tım zamanında, birde MultiPoster Black var ilgilenenler bakabilir.
-----------------------------hocam onu kulanıyorumda arasıra cıldırtıyor adamı oda :D
+1 Dostm sadece alternatif ;D -
piratekadir bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
ne kadara satılıyo bu dalga? bide özelliklerini yazabilcek varmı acaba?
-----------------------------ben kendı bıldıklerımı yazım yanlıs ve eksıklerı tamamlayın :D
400 dolarcık ancak program onlıne destek hızmetı saglıyor sıtelere sen uye olmuyorsa o yuzlerce sıteye kendısı uye oluyor sen sadece konu ekleyıp tıkıyorsun vps fılanda lazımmıs ama o 400 doları rahat cıkaracak programmıs yatırım yapmak ıstenılırse bır upladcıyla bırlıkte buna yatırım yapacan :D:D
-----------------------------şuan benim öyle bi projem var otomatik post attırabiliyorum phpbb2 phpbb3 smf ve vbullettine. bide otomatik kayıt yaptırabilsem çoğunda captcha falan var mail onayı falan var lanet olsun :D
-
hocam ben çok kastım onu ya yok piyasada hatta konusuda mevcut forumlarda