folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder XSS Açığı İle Çerez Çalmak Dışında Neler Yapılabilir ?

XSS Açığı İle Çerez Çalmak Dışında Neler Yapılabilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Arkadaşalara elimde bi siteye ait 

<ScRiPt%20%0a%0d>alert(82770338)%3B</ScRiPt>

</textarea><ScRiPt%20%0a%0d>alert(762817656)%3B</ScRiPt>.

</title><ScRiPt%20%0a%0d>alert(2092213885)%3B</ScRiPt>.

email@victim<ScRiPt%20%0a%0d>alert(124132818)%3B</ScRiPt>domain.com.

scriplerini çalıştırbildiğim bir XSS açığı var bu açık ile çerez çalmak dışında neler yapılabilir ?

Eğer yapabilecek başka bişey yoksa en kolay şekilde çerezi nasıl çalabiliriz ?

Gören, duyan, bilen varsa bi zahmet yazıversin ;)

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

cookie calabilirsin hocam :)

Yani zaten client tabanlı yapacağın iş...

eğer yutturabailiyosan cookie cal..

yoksa kendin yapar kendin bakarsın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Eyvallah rene hoca bende bi tek çerez çalınıyor sanıyordum  demek bide cookie çalabiliyormuşuz :))

Hocam onun dışında XSS ten flash ekleyip ordan upload yapılabiliyor gibisinden bişeyler dedi bana google baba ama acep ne kadar doğrudur ???

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

xsse imkan veren bir sitede saya içinde istediğini yapabilirsin sayfanın ıçindeki formların actionlarını değiştirirsin flashları değiştirirsin eklersin çıkarırsın javascriptle yapabileceğin herşeyi yapabilirsin.
    Yanlış mıyım :|

login formunun actionnun kendine mail attıracak bir siteye yönlendir adam senin jsli urlinden girdiğinde orjinal siteden phising yesin :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:
    -----------------------------

xsse imkan veren bir sitede saya içinde istediğini yapabilirsin sayfanın ıçindeki formların actionlarını değiştirirsin flashları değiştirirsin eklersin çıkarırsın javascriptle yapabileceğin herşeyi yapabilirsin.

login formunun actionnun kendine mail attıracak bir siteye yönlendir adam senin jsli urlinden girdiğinde orjinal siteden phising yesin :P

Hoca doğrusun doğru olmasına ama  ben kocaman bi sitenin kuş uçmaz kervan geçmez bi köşesinde XSS buldum adminin hatta sıradan bi kullanıcının bile o kısıma girmesi çok düşük bir ihtimal.

Hatta dur söyleyeyim XSS bir üniversitenin telefon rehberi kısmında :)

Ben nasıl admine gir şuraya bak diye link yediririmki ??? Benim aklıma öyle bir senaryo gelmedi....

Senin aklına bi senaryo geldiyse yaz deneyelim bi. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

Dengbej bunu yazdı:

Eyvallah rene hoca bende bi tek çerez çalınıyor sanıyordum  demek bide cookie çalabiliyormuşuz :))

:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Dengbej bunu yazdı:

biri beni çimdiklesin

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

cLust3R bunu yazdı:

Dengbej bunu yazdı:

acaba çerez ne lan ? :D

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

cLust3R bunu yazdı:

Dengbej bunu yazdı:

@fenerist07

@media_center 

Sizi bunu ciddi ciddi yazdığımı düşünmüyorsunuz değilmi gençlik :)

Yok yok o kadarda değildir bence..... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

xss ile çerezle uğraşan adam en azından cookienin ne olduğunu biliyodur hocam :)

muhabbeti nası anladınız yaw :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:

Cok güzel fikirler hepsi tabiki hocam yannız anlatmak istediğim şu : sonucta amaç siteyi ele geçirmekse, en kolayı cookie almak :)

Toplam Hit: 4948 Toplam Mesaj: 18