XX$'Im Var 100'E Tamamlayamıyorum Diyenler..
-
adsensede xx dolarım kaldı 100e tamamlayıp alamıyorum diyenlere çözüm ortaklığı sunuyorum.
tamamladığım xx doları tamamlanan gün içinde paypal olarak alırım.
dileyen konu altından yazsın.
-
AydanBatanGunes bunu yazdı:
-----------------------------
adsensede xx dolarım kaldı 100e tamamlayıp alamıyorum diyenlere çözüm ortaklığı sunuyorum.
tamamladığım xx doları tamamlanan gün içinde paypal olarak alırım.
dileyen konu altından yazsın.
-----------------------------Para hesaba yattıktan sonra neden almıyorsun? Sanmıyorum, kimse ödeme alamayacağı ve hesabından olacağı bir çözüm ortaklığına sıcak bakmaz.
-
benim hesabımdan değil. ben kişinin reklam kodlarını sitemde yayınlıycam ve kişi 100$ı bulunca reklam kodlarımı silicem.
diyelim adamda 80$ var 100ü bulamadığı için alamıyor. ben adamı 100e tamamlayacağım ve o 80$ını almış olacak.
neden ödeme alamasın ki? legal bir iş sonuçta. her ay googledan iyi para alıyorum alamasam ben alamam.
kendime ne zorum var kendi gelirimi hiçe sayayım. ben alamayanlar için açtım konuyu :)
-
AydanBatanGunes bunu yazdı:
benim hesabımdan değil. ben kişinin reklam kodlarını sitemde yayınlıycam ve kişi 100$ı bulunca reklam kodlarımı silicem.
diyelim adamda 80$ var 100ü bulamadığı için alamıyor. ben adamı 100e tamamlayacağım ve o 80$ını almış olacak.
neden ödeme alamasın ki? legal bir iş sonuçta. her ay googledan iyi para alıyorum alamasam ben alamam.
kendime ne zorum var kendi gelirimi hiçe sayayım. ben alamayanlar için açtım konuyu :)
Detayları konunda belirtseydin mesaj atmama gerek kalmazdı :) -
karşılığında istediğin nedir?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------tamamladığım XX doları alırım diyor işte.
82 dolar biriktirdin bi türlü 100 olmuyor mu?
ben yaparım onu 100 diyor.
ama yaptığım 18 doları ben alırım diyor.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------kaç $ tamamladıysam alırım. yani senin bir zararın değil karın olucak. örneğin 80$ içerde kalan paran sana gelicek. ben yine normal 20$ımı alıcam.
-
hadi o arada adamın linklerine tıkladılar o da para kazandı..
-
TheWorm bunu yazdı:
hadi o arada adamın linklerine tıkladılar o da para kazandı..
-----------------------------detaylı istatistikler var adsense üzerinde
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------hadi o arada adamın linklerine tıkladılar o da para kazandı..
biz zaten benim ne kadar tamamladığımı görmek için yeni bir kanal açıcaz. o kanalda biriken parayı ben alıcam. kişinin reklamlarına tıklarsalar tıkladığı kadarı yine onun olur. 1 kuruş dahi hak geçmez yani. -
içinde 40 dolar olan bir hesap var öylece bekliyor.istersen yapalım dedigin gibi