Ya Feridun Düzağacın Yada Herhangi Bir Sanatçının Parçalarının Notalarını Bulabileceğim Bir Site Warmı?....
-
ben çok aradım bulamadım akorlar warda nota yoq yardım ederseniz sewinirm...
-
arkadaşlar hiç mi bilen yoq ya .....
-
ohaa yani nasıl bulamadın
bak feridunun dallamasının arkorları : www.anadolurock.com/feridunduzagac/akorlar.php
hiç araştırmadan yazıonuz bak işte http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=akorlar&meta=lr%3Dlang_tr
dolu m.q
-
a.q moron musun al www.turkcemuzik.com , www.gitarakor.com şuna araştırmadım desene
-
OhaaaaaaAAAAAAA sana görmüyomusun akorları bizde bulduk diyoruz nota nota akor la nota ayrı şey bunu damı yazalım arkadaş yaa yuhhh yani bu kadar olmazki...........................
-
noldu fülütlemi calcan a.q
-
ya adam gibi konuşun okuma yazmanız damı yoq nota notaaaaaaaaaaaaaaa akor değill bu kadar da şey olunmazki.....
-
Beatrix bunu yazdı:
noldu fülütlemi calcan a.q
komik mi sin sen. sen okulda mandolin çalarken Do yu Re yi öğrenirken biz konser weriyoduk -
şuna bak la senin için bişeyler araştırıveriorus hayatta işimiz olmadıgı halde teşekkür edecene laf edion
... koymuş tamam buldum teşekkürler diyebilirsin dikkatini çekerim ki hiç mi bilen yok ... yazmışsın oraya :D
-
o zaman git fd den al
-
bende senin dikkatini çekerim akor war diorum nota istedim ben sen niye öle artis artis çıkşıyon yuh be bulamadın ohaaa diyee önce soruyu düzgün oku ondan sonra cewap wer
Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 15