Ya Ftp Bilgileri Değişirse?....
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------fso asp ye özel hoca:D
-
terimlere takılma hocam asp fso php listpathdır dediğin gibi önemli olan icraat yapmak:D
-
hocam sacma sapan i$ yapma.
birine site yapıyosan bi maliyeti vardır. atıyorum 400 lira.
200 ünü pe$in alırsın. siteyi yaptıktan sonra da kalan 200ü alırsın. ftp bilgilerinide 2.taksidi almadan vermezsin. bu kadar :)
-
hacım hostingi kendileri almış zaten bana sadece kullanıcı adı ve parola verdiler..yani server onların ellerinde istedikleri zaman değiştirirler.. bana braz sallıcaklarmış gibi geldide o yüzden böyle bişey yapıyorum.. sahell i denicemm.. ilginize teşekkür ederim!..
-
The-ExTaCy
gönderdiğin shell i dreamviewer veya note pad e kopyalıyorum.. fakat dosyayı kaydedemiyorum!... 3 saniue duruyo kaydettiğim yerde sonra gidiyor.. anlamadım gitti..
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy
gönderdiğin shell i dreamviewer veya note pad e kopyalıyorum.. fakat dosyayı kaydedemiyorum!... 3 saniue duruyo kaydettiğim yerde sonra gidiyor.. anlamadım gitti..
-----------------------------antivirüsün falan varsa o siliyodur
-
bi php kod var. dosya siliyor.. php çalışıyorsa serverda vereyim bi tıklamayla ne varsa silersin.
-
valla mükemmel olur yaa..
-
http://www.soulsmasher.net/php-klasor-silme-ve-dosya-silme-fonksiyonu/
bak bakalım:)
-
ama şu da var çoğu shell antivirüs tarafından tanındıgı için adam ftp yi pc ye kopyalayıp o sırada antivirüs öterse davayı çakar o yüzden bence herhangi bir php dosyasına rfi olucak şekilde açık bırak böylelikle kodları tek tek inceleyemez