Ya İnternet Olmasaydı Ne Olucaktı..
-
bi s2m olmaz olsa bile kafa dinleriz biraz tatil zamanı zaten.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------bu çökme olayı gerçekten doğru. ip adresleri kalmayacak ve bu video siteleri yüzünden internetin omurgası çökecek deniyor. açıklamaları okumuştum. adamlar haklı bence. ama çözüm olarakte yeni bir internet alt yapısı getiriyorlar.
bakınız:
http://tr.wikipedia.org/wiki/IPv6
-----------------------------
milyarlarca $ ın döndüğü bu ortamı NAH çökerttirirler.ip 6 ya zaten çoğu yerde geçildi, avrupada filan öyle biliyorum.
-
HighNitro bunu yazdı:
emuxa bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------yurdum insanının "msn çökerttiği" yerde bi internet çökmüş çokmu :|
msn çökmez kantar !! "patlatılır" :D
-----------------------------la çökertende var ben biliyom
----------------------------ulan nekadar eziksınız ya msn poşet mı patlatasın msn işletim sistemi mı çöksün alahım ya arkadaşlar msn hacklenir çökmez patlamaz
-----------------------------$akamısın hoja sen yaa. sıcaktan heralde a.k :) hoja kendine gel yemek tarifleri sitesinde değilsin bize msn in heyklenme türevlerini öğretecek :B
-----------------------------gerekirse ders te veririm nasıl yapıalcagını de ögretirim sizin gibi eziklerin ögrenmesı içinhayatınızda hiç mı xss keyloger forummail yade fake kulanmadınız mı en basitlerini söyledim daha dünyakadar açık var eziksınız illede söyeltiriyonuz bunu
-
foksli görürsün nasıl çöküyo ;) milyon $ ın yerine milyar $ dönecek
belki de ttnet bunun için bi daha atlicak bize
-
evet evet 2000 yılındada milenyum ayağana bütün sistemin çökeceğini söylemişlerdi. iyi geyik olmuştu.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------bu çökme olayı gerçekten doğru. ip adresleri kalmayacak ve bu video siteleri yüzünden internetin omurgası çökecek deniyor. açıklamaları okumuştum. adamlar haklı bence. ama çözüm olarakte yeni bir internet alt yapısı getiriyorlar.
bakınız:
http://tr.wikipedia.org/wiki/IPv6
-----------------------------tam bende onu dicektım ha :)
32 bitlik adres (IPv4) yapısı demekadet IPv4 adresi demektir.
128 bitlik adres yapısı demek
adet IPv6 adresi demektir.
-

-
wert bunu yazdı:

alakasını anlıyamadım
-
tarikat olarak posta ve telgraf yoluyla olmadı güvercinlerle haberleşiriz...kendimize modem lerden bir tekke yaparız..........
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------alakasını anlıyamadım
-----------------------------hacı sen bugün ya az uyudun yada ters tarafından kalktın.