Ya Merak Ettim İzmit Veya Gebzede Oturan Warmı
-
GEBZE ! çarşı
-
ah gebzem ah tavuk donerci ve cep telfoncundan gecilmiyo :) bi telofoncu bi bi tavuk donerci hatta iki telefoncunu arasinia bitane kesin tavuk donerci gelyio supera duzenli.Yollarini paso kazarlar toz toprak suyu keserler tam orta cag gibi oluyo :=)
-
o tavcuk dönerleri satan bizim arkadaşın amcası ogün tavukçuluk görmüşsünüzdür dönercilerin pidecilerde çalıştım pidebankta 2 gün çalıştım çıktım akşama kadar çalış 2 pideyle karın doyur sıcak sıcak zaten mide yanıyo çınar ın orda seyfi iskenderde çalıştım geçen kışta 20 gün bi kuaförcüye yanmıştım ah ah gençlik yıllarım incir lokantasında çalışmıştım 8. sınıfta ah ah kızlar yanaklarımdan okşamalar neydi be ilk kıza teklif ettiğim zamanlar kız salakmısın deyişi tuvalete kapatmalar aman yarabbi musti abi saolsun küçüklük anılarım orası çeşme de az su içmedik konu geyik gibi oldu ama dönerleri duyunca dayanamadım gençliğimiz çarşıda geçti
-
bende babamın yanında çalışacam üniye giremezsem 3. senem artık belki duymuşsunuzdur dalals kuaför war ora
-
Gebze Fatih Devlet Hastanesi....
-
bir ayagım gebze tren garında.
digeri istanbul şirinevlerde
-
ganimet sende geliyomusun çArşı gebzeyle ??
geçen sene yeni açıkta üst katımızdaydınız =)..Sizinkiler öyleydi en azından =).
VARLIĞIN VARLIĞIMIZIN SEBEBİDİR :)
Toplam Hit: 1982 Toplam Mesaj: 18