Ya Neden Ezik İnsanlar Beni Buluyooo...
-
CLK-J35 :KODMU YERLEŞTIRDIN HAKKATENN
CLK-J35 :
nasıl yaptın tahribat.com yemezkııForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:evetForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:diyorum yaForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:yaffForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:la tahribat .com kimmiş a.q ben ne siteler gördüm tahribatın alayı yalan
Forumtr.us Forum sitemiz çok yakında yayına girecektir:sizi süzüyolarForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:tht deCLK-J35 :
yemın et kod yerleştırdığınıCLK-J35 :
şimdi yıne yapabılırmısınForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:hay a.q
CLK-J35 :abı sen o zamanForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:çok da güzel bişi diCLK-J35 :
buyuksunCLK-J35 :
yaForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:ğiForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:yaForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:ancaForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:şifreni değiştirirlerseForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:giremezsinForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:onuda akıl etmeleriForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:2 saat falan sürüyoCLK-J35 :
hımm abi sen muhteşemsın ya abi senden buyuğu varmı bu dunyadaCLK-J35 :
tahribat.com ban yemeneCLK-J35 :
rağmenCLK-J35 :
konu yazdın helal olsun sanaForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:kim ban yediCLK-J35 :
buyuksun abıııııForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:beni kimse banlıyamaz(hadi canım)Forumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:knight online da tek hile kullanabilen adam benim ( seni gidi yalancı prezeee)Forumtr.us Forum sitemiz çok yakında yayına girecektir:onlarda banlıyamıyo
CLK-J35 :
abi benıde al bana da oğret senı gıbısı yok bu dunyada banlanmıyorsun banada versen kodu abı elını ayağını opeyım abı allah rızası içinCLK-J35 :
bende senın gıbıCLK-J35 :
hyker olmak ıstıyorummForumtr.us Forum sitemiz çok yakında yayına girecektir:ben bu alemde tekim
CLK-J35 :
sen buyuksun abiiiiForumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:işim gücüm yok tht nin müridlerine ders vercem
CLK-J35 :abi sanan bır kelıme soylıyebılırım mıyımCLK-J35 :
soylebılırmıyım????Forumtr.us Forum sitemiz
çok yakında yayına girecektir:soleCLK-J35 :
abi tahribat.comda iki turlu ban vardır 1) tamamen sıteye gıremez 2) sadece uyarı olarak ban vardır ve sana 2 ban uygulandı bakalım ne yapacak dıye ama sen bok oldun bılesın ayrıca çlıkk kameraya el salla hadi canım hadi git tahribat.com hacklede gel karşıma ehuehue rezil ezik insan bende sılındın...........................................................................................................
Bu sozlerım bugax eziğineydı a.q lamerı bır daşşag geçtık rezıl olu rezıl dağılan çakal...... ya neden ezik insanlar beni buluyooo
ayrıca TAHRİBAT.COM OYLE HAFIFE ALINACAK BIR SİTE DEĞİL
computer wolfta gordu ne dıyordu comp. demıyormuydu holyone hollandalı coderlerden çaldı denyo launch oyle demıyormuydu bazı ınsanlar bır bok yapamayınca etrafa saldırır patentı var holyde ayrıca adam oturduğu yerde sankı makına kod yazıp duruyo.. neyse bunu bılındıye log tuttum.
-
Ayrıca bu konu neden iki yerde açıldı....
hem geyikte var hemde gene
-
kusura bakmayın bır yanlışlık yapmuışım konu açmada ayrıca bu sozlerın hepsı www.*******.com admınıne aıt kendısı bugax lakaplı kişiye aıttır ayrıca denyo launch bır hollandalı coder aıt olduğunuda kendısı soyluyo yanı bugax....
-
düünkü ezikmi korkusundan kaçtı sonra :))...adam söz vermişti ama denyoların hollandacasını getirecekti :))
-
en azından murid kavramını oğrenmişler :))
Bir de kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş bunlarındaki o hesap -
eheh canım ya :) banlanmama kopardı beni :) onun sadece login olmasını engelledim sessionunu kapatmadım merak ettim özür falan dilicekmi die komik oldu iyi oldu
-
ya adama bak hollandaca getircekmiş : ) la hollandaca ne zaman çıktı a.k . Götünden dil uydurmuş a.k : ) holi van , van of dı şeyh :)
-
baya büyük hacker pardon hayalkur mus
-
:D
güzel kekleme taktiği bana böyle bi adam düşse 8 saat falan keklerim heralde :D
-
BU BUGAX HARBİ LAMER OĞLU LAMER.HEYKIR OĞLU HEYKIR İPNE GEÇENDE K12 SİTESİ HACKLEMİŞ BİR HAVALARDAYDI BİR OKULUN K12 SİTESİNİ HEKLEDİĞİNİ BAĞIRA BAĞIRA SÖYLEYEN ADAMDAN NE HALT OLURKİ.ODUN BİLE OLMAZ ONDAN
-
Lamerliğin bile şanı var bu lamer bile değil.....
Orda burda ben kykerım diye hava atan arkasına bir kaç adam almış onlarla hykerlık oynayan boş insanlar...