Ya Sıra Ona Gelmişse.Peki O Zaman Ne Olacak.
-
Babam gibi sevdiğim insan..Osman Pamukoğlu..Kan uykusunu tekrar tekrar izleyen bir kişiyim..Bu vatanı Ne kadar sevdiğinide Heppimiz Gördük.. Ya Bu Göz altı olayında Sıradaki O olursa..

Sizce Bir İsyan olurmu.. -
genç subaylar rahatsız,vatanseverlerle beraber...
-
Sıkar
-
hükümet yara dahi olmayan yerleri kaşıdıkça kaşıyor,öyle kanayacak ki oralar-kapanmayacakta...
Osman paşaya bişey deseler ki; demelerin mümkündür bu kadar aşşağılık bir durum çıkmadı daha önce Cumhuriyet tarihinde... -
Geçen gün bende söyledım aynı şeyi
-
başkaldırış, isyan gibi TSK güdümündeki herhangibir olayda seve seve TSK'nın yanında olacağım. Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için.
-
yakında sokaktaki herkesi gözaltına almaya başlarlar. o zaman ülkede daha rahat at koştururlar
-
ne gerek varki. osman pamukoğlunu zaten istedikleri yerde tutuyorlar.
ya başa gelir susarsın. yada konuşur sürülürsün mantığı.
-
Aqpliler Türkiyeyi ele geçirirse;
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
başkaldırış, isyan gibi TSK güdümündeki herhangibir olayda seve seve TSK'nın yanında olacağım. Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için.
-----------------------------sonuna kadar katılıyorum.. altına imzamıda atıyorum.
-
başkaldırıi isyan gii durumlar ülkede kargaşa ve korku yartır halk korkar dolar euro yükselir ekmek pirinç mercimek ikiye katlar buda onların işine gelir ikincsi bu ülkede kargaşa ortamından en çok fayda görecek gurup PKK dırki bunuda sanırım hiçbirimiz istemeyiz ayrıca bu gün biz burda vatan millet nutukları atarken o insanlar ceplerini doldurmak için anlaşmaar yapıp ittifaklar kurup ceplerini dolduruyo bizde vatan kurtarıoz onarın çoka umrunda değil..konuyu başka uöne kaydırmadan konuşmama son veriyorum...
Toplam Hit: 2153 Toplam Mesaj: 13