folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ya Sizde De Bu Durum Oluyomu??????

Ya Sizde De Bu Durum Oluyomu??????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek
    PeriSaN bunu yazdı:

ya herkes bir seçim yapar ve sonucuna razı olur derim

Ayrıca beyin hücrelerinin içine girebilecek kada küçük bir alete sahip olmak da acı verici bir şey, bu da insanı asosyal yapar bak b_boran dan başka asosyaller de varmış

excellent

lisedeyken banada çok olurdu sıradan başımı kaldırıyorum

arkadaşlar aptal aptal boşşeyler konuşuyorlar

benim uğraşlarım bambaş kaydı?!!!

Fazla kaptırma nete halkada bulaşma

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek
    byhack bunu yazdý:

beyninin hücrelerini sikeyim senin!.

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek

olmamı..? al az evvelsi valide girdi içeri saydı sövdü çıktı.. biz ne yaptık..? baktık öylece bi süre sonra kafamızı tekrar monitöre çevirdik.. şimdi sana şunu sorarım; senin arkadaş çevren nasıldır..? yani real hayatta mahallede olsun okulda olsun gezip tozabileceğin gününü, boş vakitlerini geçirebileceğin arkadaşların varmıdır..? 

hmmz.. benim nete takılmamın asıl sebebi buydu.. okuldada doğru dürüst çevrem yoktu belkide ben hoşlanmıyodum istemiyodum.. herneyse işte sanal ortama girdikten sonra bir çok şey değişti (kendim için) nebileyim arkadaşlarım oldu ki bunlarla realdede tanıştım ettim halada devam ediyoruz.. bu karmaşık yerden sıkılmadım mı..? bazen sıkılıyo insan uykusuz kalıyosun, ilk zamanlar aç kalıyoduk o artık sorun olmuyo pc başında cips, kola envayi çeşit şey tüketince(öhm) neyse işte böyle böyle devam etti.. şimdi düşünüyorum bırakmayı insan oğlu işte başına bişey gelmeden şey olmaz ya, sanırım bir musubet bekliyorum.. ilk zamanlar güzeldi aslında internet değilde 133mhz pc 4mb ekran kartı 16mb ram ile dergi cdlerinden çıkan demo oyunları oynamak özellikle half-life oynamak filan.. üstelik o bilgisayar her haftasonu anlamadığım nedenle format yiyodu.. e tabi sadece oyun oynayabiliyor daha fazla teknik konuya sahip olmadığımızdan dolayı bilmiyorduk sorunu ama sonra save dosyalarını diskete atma yöntemini çözüp hile kullanmadan bitirmiştim ne zevkliydi ya.. 2 dk loading bekliyoduk sonra 1.5 dk ya düştü hemen hemen, meğerse abim 16mb ram eklemiş makinaya çılgın çalışıyodu hey yavrum hey.. (ne yazdım ben şimdi ya..?)

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    benim durumum yukarda decameron un durumuyla aynı sayılır :)
    bende bir ay sonra askere gidecegim. burda milletin diline düştüm günün 18 saati falan internet başındayım. millet benden adeta umudu kesmiş durumda. birçok kez bagırmışlardır. artık internet ve bilgisayar gibi düşünüyorum herşeyi. mesela bi yanlışlık yaptıgımda aklıma gelen ilk şey ctrl + z yapmak :D ama bi bakıyorsun gerçek hayattasın ve boyle bi şansın yok. umarım askerde bu beladan kurtulurum. gerçekten bağımlısı oldum aaaaasosyalliğin sınırlarını iyice zorlamış vaziyetteyim ben :(

Adsense Gelirli Siteler
Toplam Hit: 3883 Toplam Mesaj: 15