folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder YA Vatikanın Yan Sokağında Doğsaydık Yine Müslümanmı Olurduk?

YA Vatikanın Yan Sokağında Doğsaydık Yine Müslümanmı Olurduk?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tornado
    tornado's avatar
    Erkek

KRESTON kardeş tamam ben kesiyolar demedim ki. Sadece traş ediyolar dedim. Ayrıca hıristiyan kesiyolarda demedim. İYİ oku!!!!!!   Hıritiyan değil müslüman bir arap deseki "Ben islama inanmıyorum, başka bir dini seçicem yada hiç inanmıycam" dese. Işın kılıcı değil ama Bizim BURSA dan ithal ettikleri kılıçlarla herhalde tıraş yapıyorlardır dedim. Hiç arabistan da müslümanlarda kafa keserlermi kardeş. Nerde Görülmüş bee. Çok Haklısın Kardeş! Daha libyadan 2 Türkün cesedini gönderdiler. Onlar şeriatta cinayetin cezasının kılıçla traş olmak olduğunu biliyolardı ama Berber biraz sakarmış sakal yerine adamların kellesini kesmiş.

korecci
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_MoLLa
    Mc_MoLLa's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

müslüman olurdum dien ya denyodur ya sizofrendir. gevurun onde gideni olurduk o ortamda

başlığı görünce aytek açmıştır diyecektim, ama baktım sen sadece mesaj atmışsın.. :)

Bizim okulda John Masinck die bi hoja var, o Amerika'da doğmuş ama Mslüman.. Bi kız tanımıştım zamanında Fransa'da doğmuş, Müslüman.. rüyasında Büyük Büyük dedesini görmüş.. Adam beni takip et gibi bişeyler söylemiş. Kız araştırmış, öğrenmiş ki o dedesi sülalesndeki tek jüslüman.. Bırakmış Fransayı Türkiye'ye gelip Müslüman olmuş..

Kapak olsun... 

Ilk Turk Arabası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tornado
    tornado's avatar
    Erkek

Saol AYFUGA abi bana biraz hak verip anlamışsın. TEŞEKKÜRLER. Ama yine insan kendi aklınla gerçeği bulur anlamında söylemişsin o biraz beni doyurmuyor, yani şöyle;

Bana tarafsız olarak bütün dinlerin iyi veya kötü yanlarını anlatan öğreten ve seçme kararını bize bırakan bir din, okul, din adamı varmı?  Dinlerin müritleri bu okullardanmı çıkıyo yoksa dinlerin zorlamaları, haram gibi tartışması bile günah olan yasaklarının getirdiği yaptırımlarlamı kişiler dinlerini belirliyolar

korecci
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tornado
    tornado's avatar
    Erkek

HAYDİ DİNİ BİLGİSİ FAZLA OLAN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM BİR EL ATINDA ŞU KAFAMI KEMİREN LANET SORUDAN KURTARIN BENİ

ÇOK BÜYÜK SEVABI VARDIR"

korecci
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tornado
    tornado's avatar
    Erkek

CODERMC sen dini dergahlardanmı ilahiyat fakültelerindenmi, Yoksa okuma yazma bilmiyen ninenin "Olum oraya işeme orda ateş yaktık külleri var çarpılırsın" gibi engin din bilgisiyle din eğitimini tamamladın. 

Bana göre 2. şık gibi geliyo.

korecci
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tornado
    tornado's avatar
    Erkek

WAPSANA abi senin o kıza gelen AK SAKALLI banada geldi hemde kocaman bir asası vardı yüzü nur içindeydi. Bana "Evlat sor bana " dedi. Bende hemen sordum. "Ey ak sakallı dede bu haftaki sayısalın sonucu ne olacak?" diye. Oda bana rakamları söledi. Bende hemen yazdım ve rakamları oynadım. 1 bile tutmadı. Kardeş o müslüman olan bayan arkadaşa sorsana?

O bayan ak sakallıları iyi biliyo ve orada yani rüyamızda gelen sahte ak sakallı dedeleri nereye şikayet edicez. O kız kesin telefonlarını biliyodur.

Ayrıca kardeş konumuza getirdiğin masallardan dolayı LA FOİNTAİN kardeşte sana teşekkür ediyo.

korecci
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek

tornado

hayir janim ben akdenizin maviyle yesilinin bulustugu harikulade bir sehrinde dogdum buyudum egitimime de orda dewam ediyom zuhaha.

bi zahmet basitligini bu kadar belli etmede, benimle ilgili degil, dusuncelerimle ilgili yorum yap !

bir imzam bile yok
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tornado
    tornado's avatar
    Erkek

BENİM DİNİM SAĞLAMDIR, İSTERSEM ANTARTİKADA DOĞAYIM YİNEDE NE YAPAR EDER İSLAMIN GERÇEK DİN OLDUĞUNU HATTA ATATÜRK ÜN "HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR FENDİR. BUNDAN BAŞKA BİR KURTULUŞ YOLU ARAMANIN SONU KARANLIKTIR FELAKETTİR" SÖZÜNÜ BİLE CÜRÜTECEK DİN ADAMLARI NERDESİNİZ? KURTARIN BENİ. SİZİN YÜCE BİLGİLRİNİZE İHTİYACIM VAR!!!!!

SESİMİ DUYAN VARMI ALLAH AŞKINA EY MÜSLÜMANLAR

korecci
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orangejuice81
    orangejuice81's avatar
    Erkek

üstüme vazife olmamakla birlikte acizane bir iki şey sööleyeyim değerli arkadaşıma.. hocam senin işin biraz kader konusuyla bağlantılı. kader biraz derin bir konu işin ehline müracaat etmezsen yamulabilirsin. allah muhafaza... hocam. pratik mantık olarak şunu iyice idrak et. allah ezeli ilmiyle senin ruhunun yaratılışı sırasında senin seçeceğin yolu zaten biliyordu. (ezeli ilmiyle) ruhlarımız dünya ile ukba arasında muhayyar bıraklıldı. yani kulun kaderi yazılı. ama kaderini sen daha önce belirledin hemde tamamen kendi öz iradenle. ama allah geleceği gördüğü için (haşa bizim ne mal olacağımızı) kaderimizi yaşıyoruz.

son olarak şunu sööleyim. bizim bu yaşadıklarımız zaten olucak şeyler değiştiremeyiz. yarın hesap gününde haşa estafirullah "allahım ben bunları yapmadım ben suçsuz yargılanıyorum" mantığının ortadan kalkması için şu anda dünyada yaşıyoruz. yarın cehenneme gidersek (allah korusun) ben yapmadım bu ben değilim desek bile kar etmeyecek. çünkü şimdiki anı yaşıyoruz. şu anı bile.... eksiklerim varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen. ben sadece mantığı kavratmak istedim. ayrıntıları işin ehli birinden öğrenmek çok faydalı olur.... sevgiler

İlkokul Çağlarımdan 24 Yaşıma Kadar Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tornado
    tornado's avatar
    Erkek

CODERMC insanları toprak değil analar doğurur ve eğitir. Peki sen deniz kenarında doğmuşsun. Söle bakalım bana benim gibi orta asyada doğmuş ve hiç deniz görmemiş biri decomprasyon yani (vurgun), Gaz embolisi (yani iniş barotravmsı), subkutam amfizem, mediteronaks olursa ne yapmalı. Nasılsa deniz ve medeniyet gördün ya. Ama sana söyliyeyimmi. Bende EGE liyim ve sırf denizde büyüdüm. Bütün Yunan Mitololilerini okudum. Ayrıca işimde sanayi ve derin dalgıçlık senin gibi ege ve akdenizliyim diyip ölen çok ceset çıkarttım. hepside müslümandı ve öyle şişmişlerdiki aileleri ceseti görünce kusuyorlardı.

korecci
Toplam Hit: 7758 Toplam Mesaj: 32