Yaa PUSU Die Bir Türk Oyunu Yapılıyordu
-
Yaa PUSU die bir türk oyunu yapılıyordu hala bitmedimi??
-
Yok bitmedi kolay kolay bitceini de sanmiorum, bitmemis versiyonunu biraz oynadim, vardigim sonuc, oyunun bitmemis degil adeta baslanmamis olduğu idi, yani kolay kisimlari hazirdi okadar.
-
bır ara duydugum haberlere gore
yenı bır sponsor buldukları ve 2003 2004 sırası cıcagıydı ama kesın emın degılım -
PUSU ekibi şu an 4 kişi sanırım.Ben daha 2 kişilerken ekipte olan(ve hala olan tabi) Cem UZUNLARI'ı tanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki yazın oyunun 80%'i bitti.
Ayrıntılı bilgi için:
www.3tegames.com -
pusu / ambush
sonbahar 2003 de piyasada... -
baya guzel isallah herseyi ile turkce yaparlar oyunu. ve oyunu oynayan arkadaslar oyun nasil grafikler falan guzelmi?
-
Bi kaç dergide demosu verildi grafikler güzel ama net game de lag ve frame yapar gibi geldi ayırca tam anlamı ile bitmesi yakın ve cs nin yerini alacağını sanmıyorum net games te tabiki... hade bakalım çıksın da görelim...
-
vallaha arkadaşlar pusu bitip bitmediğini bilmiyom ama bitersen bilgisayrın sitem özellikleri ne olacak bilen varsa sölerse sevinirim ona göre hazirlik yapmam lazim ilk oynayan ve bitirenler arasında olmak isterim de
-
salla ya pusu neymiş intikam zamanı war :)
-
martyn_ bunu yazdı:
-----------------------------
salla ya pusu neymiş intikam zamanı war :)
-----------------------------
hehehe
-
Biraz sert olucak ama ; Bu oyunda hiç kimsenin görmediği yerleri gördüm ve oynadım.Bi ara pusu piyasaya çıkıcakken oyunun müziklerini biz yapıcaktık. Bu yüzden bayaa bi şeyler gördüm. Modlar iğrenç yapay zeka denen bişey yok. Oyun iyi bir sistem istiyor ama hiç bişeye benzemiyor.Oyunun baş rol oyuncusu olan kahramanın çizimleri iğrenç.Oyunun %60 ı biştmiş durumda yakında piyasada çıkar ama bence çıkartıp hiç rezil olmasınlar....
Toplam Hit: 4674 Toplam Mesaj: 16