Yabancı Dizi İzlemek İçin
-
Dizimag kalitesinde bi site hala bulamadım hacılar. Her tarafından popup reklam çıkan sitelerden nefret ediyorum. Artık kickass, zamunda + divxplanet kombosuyla sorunuma çözüm buldum sayılır.
-
sağolun beyler sıteler ıcın. bu işte ıyı para var galıba acan acana riski sermaye gereksınımı calısacak sıteyı kurup guncel tutacak kadronun olusturulup paralarının ödenmesı (sermaye gereksınımı işe giriş için ) ve ne kadar süre kapanmadan sıtenın ayakta kalacağı bu konulara hakım koordınatör birini bulup işe girişmeyı dusunuyorum bu konuyu gorunce. az daha kafamda sekıllensın de aranızda bu ıslerı ucretıyle yapacak ucretıyle koordıne edecek kısıler cıkar ınanıyorum ben sıze :)
-
futurist bunu yazdı
diziciyim evet durayım burda
+1 :)
-
interfector bunu yazdı
Dizimag kalitesinde bi site hala bulamadım hacılar. Her tarafından popup reklam çıkan sitelerden nefret ediyorum. Artık kickass, zamunda + divxplanet kombosuyla sorunuma çözüm buldum sayılır.
bence gayet güzel
-
dizist.com gayet iyi hacılar tavsiye ederim :)
-
kickass , ace player ve divxplanet üçlüsü :) kickass den torrenti indirip aceplayer in içine atıyorum 1 dakikada hazır oluyor divxplanetten de alt yazıyı içine sürükledimmi HD kalitesinde dizi qeyff
-
mRBerkay bunu yazdıinterfector bunu yazdı
bence gayet güzel
aynen bende burayı kullanıyorum gayet güzel
-
www.dizipub.com biraz yeni ama ilerde dizimag kalitesine erişir diye düşünüyorum.
-
-
popcorn time akar site mite ugrasmayin hic