Yabancı Dizi Önerileriniz..
-
Oz , Merlin
-
OZ
House MD
-
Önerilerimi kesinlikle dikkate al.
Lost -- Kesinlikle izle, hatta izlemeden ölme. Sen bakma Finali boktan bitti zaman kaybı felan dediklerine. Herkes adanın peşine düştü ona dikkatini verdi ama Dizide asıl anlatılmak istenen karakterlerin yaşantıları, yalnızlığı ve adadaki insanlarla kurdukları iletişim ve değişimleri...
House M.D.-- Dr. House Dünyanın en iyi doktorudur. Daha doğrusu en iyi tanı uzmanıdır. daha önce 2-3 hastane 6-7 doktor gezmiş fakat hastalığına teşhis konulamamış hastaları kabul eder sadece. Hastaların hastalıkları ilginç olmalıdır. Aynı zamanda ukala birisidir. tam bi piçtir. Çok pis adam bozar. çok zekidir. Çok iyi karakter analizi yapar. en ünlü lafı
Herkes yalan Söyler. Hastalarını genellikel görmeden teşhis eder. çok zor durumda kalırsa nadiren hasta odasına girer.Hastane yönetimiyle başı hep beladadır.
Bu diziyi izlemeden ölme kesin izle...
Super Natural -- 2. Sezona yeni gectim ilk 15-16 bölüm biraz sıkıyor ama son bölümlere doğru dizi heyecanlanıyor hareketleniyor senaryo dallanıyor budaklanıyor güzel bir hal alıyor...
-
Hortlatıyım dizi önerisi arıyodum burda önerilenleri okudum iyice bende bi katkı yapayım dedim zaten son mesajda bana aitmiş :)
super natural in son bölümünü yakaladım bekliyorum şimdi süper ötesi hakkaten :)
evet burda önerilenlerden hangisine başlayayım sadece 1 diziye başlıcam cumartesi günleri 5-6 bölüm birden izlicem yani mümkünse 4-5 sezon yayınlansınki uzun süre dayansın :)
-
Bilim kurgu seviyorsanız stargate ve startrek serilerine sarın. Yatıp kalkıp izleseniz 1 sene idare eder.
-
kesinlikle OZ.
izlememiş olmakla birlikte bana yoğun şekilde önerilen Six Feet Under dizisinide tavsiye ederim.
-
Top 5 :D
1)South Park
2)Chuck
3)Big Bang Theory
4)Prison Break
5)Aşkın Peşinde :D
-
the office-gelmiş geçmiş en komik dizi kesinlikle bir bakın(bölümlerin 20 dakika olması az zamanı olanlar için buyuk avantaj)
fringe-izlediğim en güzel bilimkurgulardan
the mentalist-polisiye -dram-akıl oyunu
prison break-yanlızca 1 sezon olsa izlediğim en iyi dizi olabilirdi,yanlızca ilk sezonu izle
doctor who -cok uzun tv de yakalarsan izle arada
breaking bad-adamı kanser edebilir
dexter-psikoloji ,suç -dram .dalında zaten kendini kanıtladı
-
how i met your mother
-
fringe
doctor who
how i met your mother