Yabancı Dizi Tavsiye Edecek?
-
The IT Crowd :F
-
fringe, breaking bad...
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
How I Met Your Mother hikaye hocam. Komedi falan değil. Komedi istiyosan Californication. Beğenmezsen gel beni vur:D
Edit. Aksiyon demişsin görmemeişim o mesajı. Spartacusu muhtemelen izlemişsindir. İzlemediysen izle.
Terminator'un dizisi var. Bitirdiler ama mükemmel. Önce 4 filmini izle sonra terminatoru izle pişman olmazsın.
-----------------------------how i met your mother komedi değil mi. oha hoca. bu komedi değilse ne komedi
-
Hoca "Sons of Anarchy" izlemeni tavsiye ediyorum, biraz önce 3. sezon finalini izledim. Herşeyi bırakın oturup bunu bir izleyin derim, ilk sezonun 2-3 bölümünü izleyince "eh bundan iş çıkmaz" diyordum ama bitireyim başlamışken demiştim. Dördüncü sezon da yolda, efsane bir yapım olmuş. İzlemeyen herkes kesinlikle denemeli, bittikten sonra oturup motor kataloglarına bakarken bulabilirsiniz kendinizi.
-
lost room izle 6 bölümlük mini dizi pişman olmazsın.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
lost room izle 6 bölümlük mini dizi pişman olmazsın.
-----------------------------flassy bırak bu işleri
-
LOST ROOM izlemediysen kesin tavsiyem dostum...:)
-
Orjinal bi seri istiyosan seyretmediysen X-files i seyret.
-
hocam aşağıda yazacaklarım yuzunden ilerde . yok sınavlarım kotu gectı . yok bırakamıyorum . bagımlılık yaptı diye mesulıyet kabul etmem . ; the mentalist(suan 3.sezon yayında) sherlock( sherlock holmes ' in 21.yy versiyonu güzeldir yeni basladı . 4. bölüm) the walking dead ( 6 bölüm ilk sezon. izle . 2. sezonu bekle :) ) behzat ç ( izle samimiyet gör derim :D ) the cape ( biraz saçma da gelse guzeldir . Hikayesi güzel) nikita ( fındık fıstık yerken iyi gider) the vampire diaries(kız arkadasınla izleyebilirsin :D) bunlar senı baya bı goturur hocam :D
-
Hocam Aksiyon değil ama House M.D. kesinlikle izle, ben ne desem boş sen Google dan araştır bi bu diziyi :)
Spartacüs