Yabancı Diziler
-
hell on wheles
-
Çizikkk
-
Branxian bunu yazdı
Heroes izliyorum bende.
Gerçi iptal edilmiş bir dizi yeni sezon çekilmicek ama çok güzel sarıyo.
devam etse güzel diziydi ama zaten kaldırılacak diye son sezonun içine etmeleri kötü oldu.
-
Person of Interest
-
Yazilanlarin cogunu izledim. Orada olmayanlardan ama guzel olanlardan ilki Oz hocam.
muhtesem bir dizi. True blood var. The big bang var. Bizim deli bilim adamlari :/
Tarihi seviyorsanız The tudors var. 8. Henry nin hayati. özellikle cinsel hayati var :)
Miami de iki estetik cerrahin hayatini anlatan Nip Tuck var. Baya hatun götürüyor adam :/
Bunlari da ekle hocam :)
Shamaless vardi. O da guzeldir ;) -
asiminnesli bunu yazdı

Under The Dome
stephen king in aynı isimli kitabından uyarlanmış halı konusuda:
bildiğimiz o hep gördüğümüz küçük amerikan kasabalarının birinde bir anda bir kubbe oluşmaktadır resimdeki gibi ve kubbenin içiyle dışı arasında iletişim ve madde alışverisi kesilmektedir dah çok içeriyi anlatmaktadır dizimiş
bu yıl başladım 5.bölümü bugün yayınlandı bence izlenmeli
Ben de izlemeye başladım bu diziyi. Hikayesi, kurgusu falan iyi gözüküyor da oyunculuklar, sahneler falan çok sikimsonik. Sinemasal olarak bişey beklemeyin yani al eline çerez izle kapat.
-
the mentalist
the 24
person of interest
lie to me
the following (yeni başladım 15 bölüm var gerisi gelirmi bilmiyorum ama çok iyi gidiyo)
-
sasalil bunu yazdı
the mentalist
the 24
person of interest
lie to me
the following (yeni başladım 15 bölüm var gerisi gelirmi bilmiyorum ama çok iyi gidiyo)
follwing gelecek hocam sezon arasnda
-
sons of anarchy nerede :F
dün başladım yemin ediyorum tam gaz gidiyorum yok öyle dizi.
yada ben motorculuk olayını çok seviyor olabilirim :F
-
How I Met Your Mother
Coupling den sonra izledim en komik dizilerden biri 9. sezonu başlayacakher bölümü ayrı güzel kesinlikle tavsiye ederim. sanırım 9. sezonu son olacak sanırım