folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yabancı Forumlarda Türkiye-İsrail Savaşını Çıkartmışlar



Yabancı Forumlarda Türkiye-İsrail Savaşını Çıkartmışlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    Acıyorum yabancılara, Türkiye'nin ele geçirilemeyeceğini bir türlü anlamadılar.Olası bir Türkiye-israil savaşını düşünmüşler ve yenileceğimizi hesap etmeye başlamışlar.İşte link:

    http://www.strategypage.com/militaryforums/36-20488.aspx

    Allahtan 2. sayfada arkadaş Türkiye'yi biraz anlatmışta sonra sesleri kesilmiş.

    ---

    Psikolojik savaş ile fazlasıyla ilgiliyimdir.Çünkü savaşı kaybetmek, kazanmak yada kazandıktan sonra üstünlüğü devam ettirip ettirememek propagandaya bağlıdır.Düşmanı yenildiğine ikna edemzseniz, istediğiniz kadar savaşı kazanmış olun, sonunda yenileceksiniz.Biz bunları kurtuluş savaşında ve çanakkalede (yakın tarih) gördük.

    http://www.tahribat.com/Forum-iste-Turkiyenin-Gercek-Haritasi-61519/1/

    Yukarıdaki konuda Türkiye haritası ile ilgili psikolojik bir harekt başlatmak istemiştim.Tabi ki oda bir kaç arkadaşın gönüllü çalışmalarından sonra suya düşmüştü.

    ----

    Şimdi tekrar bir psikolojik savaş oluşumuna gireceğim.Umarım gereken destek gelebilir.Milli istihbarat teşkilatı , yapması gereken görevleri yani ; istihbaratın dışında , psikolojik savaş ve psikolojik savaşa karşı koymayı ne kadar yapıyor bilmiyorum ama birazcıkda millet olarak biz üstlenelim diyorum.ŞAhsi fikrim mitin bu konuda duyarsızlaştığı yönünde.Tsk çalışmalarından başka ne denli büyük çalışmalar yapılır bilmiyorum.

    Yeni oluşuma gelelim;

    Şimdi, yeni oluşumumuzda Tsk'nın gücünü göstermeyi düşünüyorum.Düşmanlara korku, dostlara güven vermek amaçlı.Sadece Türk silahlı kuvvetlerinin değil, Türkiye'nin aptal yabancılara ne olduğunu anlatmak gerek.En basitinden zorunlu askerlik sayesinde 1.387.500 kişi olan adam sayısının 10milyon üstüne nasıl ve neden çıktığını anlatmamız gerektiğini düşünüyorum.

    Nedense insanlarımızın olası savaş durumunda cephelere gideceğini, ülkenin kaç savaşı nasıl atlattığını, savaşta birbirine olan bağını göz ardı ediyorlar.Sebep ? Görmek istedikleri gibi görüyorlar.Türkiye , toprağını asla bir savaşta kaybetmez.Masabaşında yada başka birşeyi bilmem.Fakat savşa sırasında alacakları toprakların fazlasını alacağımızdan eminim.

    İşte bunları anlatmamız gerektiğini düşünüyorum.Atatürk ve Türkiye ile ilgili video, resim ve yazıları bir kaç dile çevirip paylaşacaktık fakat o projede yatmıştı.Bu projeyi yatırmaya niyetim yok.Güzel bir ortam olursa burdan sonra Atatürk ve Türkiye ile ilgili propagandalara geçebiliriz.

    ---

    Bir çok kişi tamam deyip daha sonra vaz geçmişti.Görünüşte herkes destekliyor fakat elimize ne yazı ulaşıyor nede tercümesi.Bu projede videoya gerek yok fakat yazılar ve kanıtlanmış rakamlar ile birşeyleri göstereceğiz.

    Amaç mı ? 
    Başta da dediğim gibi 1-psikolojik savaş, 2- yabancıların ısrarla Türkiler hakkındaki gerçekleri görmek istememesine ramen gerçekleri gözlerine sokmak.

    Projeyi gelecek destek ile 3-4 dile çevirip bir site üstünden yayınlayabiliriz.Daha fazla destek ve birlk ile iyi işler yapabiliriz.

    Düşünceleriniz nedir?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    entry gibi oluyor ama burasını alayım :)

    ilk edit:

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Türk_Silahlı_Kuvvetleri

    askere alınması mümkün olan kişi sayısı : 20 milyon erkek ve 20 milyon kadın var.10milyon+ demiştim ya, değiştirelim.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    bunu cok tartistik .

    dunyada temel 4 adet savas stratejisi vardir , piskolojik savas yeni ve millete yutturulmaya calisilan bir olusum . suna politik oyunlar desek daha dogru olur . TSK gerilla savasina karsi dunyada en etkili birliktir ama diger yildirim , ani saldiri ve sok tipi savaslarda bunlara karsi koyucak teknolojimiz yok .

     

    kaldiki son kac yildir dunya gercek savas gormuyor ?

    Irak , afganistan bir savas degil . bir isgal . Yani kedinin fareyle oynamasi gibi.

    Irana ise guluyorum , amerika irana girse yerle bir eder irani. irandan eser kalmaz . Amerikanin tek istedigi petrolu , gazi yani enerji kaynaklarini yonetmek ve oralarda asya ve rusyaya karsi ustler kurmak . Bakin bosna , kosova .Din savasi cikarildi ygoslavya 6 ya bolundu. Bosna baskani askerleri "Allah-u Ekber" diyerek karsilar , ama bosna bayraginin ustunde Amerikan bayragi dalgalanir o anda  :) . yani ne sen nede ben bu amerikanin isini cozebiliriz. CIA nin dunyadaki her devleti analize etmesi icin belirli stratejistleri vardir. 5 yillik strateji plani yaparlar . Amerika gecen sene turkiyenin son 5 yilda yaptigi isleri ozetliyen yuzlerce sayfalik bilgilendirme birifingi duzenlemisti CIA den :) Simdi haritada cizmisler Turkiye icin , ikinci osmanli diye. Yeni bir halife geliyor , amerikanin istedigi bu . milyonlarca musluman koyunu parca parca yonetmektense, tasmasinin elinde oldugu bunlarin basina bir coban koyman daha mantiklidir. Bu cobanda yeni bir halife , yani islam dunyasina kahraman demek oluyor .

     

    herneyse uzun oldu ...

     

    kaldiki israil - turkiye savasinida yapamayiz :) bunu basta bizim yobazlarin kardes gordugu ulkeler istemez . Suriye , Turk ordusunun topraklari uzerinden gecmesine izin vericekmi ? veya keko barzani irak uzerinden gecmemize izin vericekmi ?

    hava savasina girersek , israil bizi temizler . Israilden heron almak icin kac yildir ugrasiyoruz . Turkiye olarak bir heron bile yapamiyoruz , ayrica yaptiklarimiz alman,kore,cin lisansli urunlerini ,israilin paylastigi bazi askeri tekonolik kaynaklarla gelistirdigimiz teknolojilerdir . Yani oyle ahim sahim bir yanimiz yok. Israilin bir keban barajini heronla vurmasi demek , istanbul , bursa , kutahyada su yuzunden milletin birbirini yemesi demek. 17 agustos depreminde gorduk millet birbirini su icin nasil olduresiye eziyordu. Daha halk ekmek kuyruklarinda birbirimizi ezen milletiz . Gercekci yaklasmak lazim . Ataturkun bosuna "istikbal goklerde" , "bugun actigimiz her fabrika , ileride bu ulkenin birer kalesi olucak" tir diyerek , bunlari bosuna soylememistir .Ama sonra yasanalar ortada. daha atanin vedatinin ertesi gunu bu ulke darbe gordu ,  1950 lerde millet marshallari,  amerikan baskanlarini umut olarak gordu , ellerinde amerikan bayraklari ile karsiladi , bir baskanimiz vardi ki hapsursa bile amerikaya giderdi"hastayim" diyip . bugun vatani karis karis satiyorlar , topraklari satmiyoruzki "tapuluyoruz" demektende kacinmiyorlar :D :D :D  . Gercekci olun , istanbulu alirkenki o tonluk toplari bile elin macari yapti .

     

    en iyisi kardes sarkilari soylemeye devam edin ...

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2008
    Erkek

    volgailgiz İsrail vs Türkiye 12/26/2009 5:08:08

    demişki  eğer savaş türkiyede olursa türkiye kazanır eğer savaş israilde olursa türkler para ve insan kaybederler falan filan :) demiş.


    ¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoYSaL
    SoYSaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2010
    Erkek

    Türkiye bir ABD'den korkmalı - ee herkes korkuyo teknoloji- bi de Irail'den -korkmalı Yahudi oyunu şeytanidir-...Türkiye Irail ile başaçıkabilirse demek ki Hitler bizim kadar akıllı değildi deriz.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    gereksiz bilgi: konuyu tartısanlar genelde israilliler, objektiflik pek söz konusu değil, shalom ibranice merhaba demek


    Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    gereksiz bilgi: konuyu tartısanlar genelde israilliler, objektiflik pek söz konusu değil, shalom ibranice merhaba demek

     


    -----------------------------

     

     

    Saolom ( selam ) da arapca , israil ogullari ile araplarin ayni milletten geldigini bilmeyen yoktur herhalde . semit dirler ...

     

    biz de hala elin arabi icin diger arap kavmi ile kavga edip , savas cikaricaz. bize neyse ...

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    Bizim silah teknolojimiz yok, Heron alamadık falan diye hayıflanan ve şimdiden maglubiyeti kabul edenlere ders olsun

    43. ALAY 1. PİYADE TABURU 1. BÖLÜĞÜ'NE AİT YEMEK LİSTESİ

    Tarih - 15 Haziran 1917

    Sabah : Üzüm Hoşafı
    Öğle : Yok
    Akşam : Yağlı Buğday Çorbası
    Ekmek : Tam

    Tarih - 26 Haziran 1917

    Sabah : Yok
    Öğle : Yok
    Akşam : Üzüm Hoşafı
    Ekmek : Tam

    Tarih - 18 Temmuz 1917

    Sabah : Üzüm Hoşafı
    Öğle : Yok
    Akşam : Yok
    Ekmek : Yarım

    Tarih - 8 Ağustos 1917

    Sabah : Yarım Ekmek
    Öğle : Yok
    Akşam : Üzüm Hoşafı
    Ekme : Yok

    Not : 21 Temmuz 1917’den itibaren, ordu emriyle ekmek istihkakı 500 grama indirilmiştir. Çünkü artık, ordunun stoklarında kahraman askerlerimize verebileceği unu ve ekmeği kalmamıştır

    Ayrıca pek bilinmez Mustafa Kemal ve ordusuna yapılan tek büyük yardım Ruslardan gelen 10.000 adet mavzer 50.000 altındır bunun dışında kimileri ayagındaki çorabı kimileri un çuvallarını bile ordu kullansın diye bağışlamıştır elinde vereceği birşeyi olmadığından

    Halk elinde tırpanıyla, kazmasıyla, dişiyle tırnağıyla cepheye yardıma koşmuştur

    Maraş kuşatıldığında halk açlıktan ölsün diye yollar kesilmiş buna rağmen insanlar süpürge tohumlarını aş yapmıştır kendine...

    O çok korktugunuz Amerikan ordusu hep kendi yarattıgı bataklıkda bogulmuştur örnek mi Vietnam ve Irak

    İsrail ordusunun en iyi yaptığı şey ise sivil halkı vurmaktır ötesine yürekleri yetmiyor...

    Fatih Sultan İstanbulu alacagında yola ya alırım, ya ölürüm diyerek çıkmıştır

    İnançın önünde hiçbir sur, hiçbir kale duramaz yeter ki kalben iste ve inan


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    dediğin doğru ancak onlar genelde saolom yada salam yazar, ama genelde ehlen derler, ortaokuldayken israilli bi kız vardı sınıfta, ordan biliyorum :) velhasıl kelam genel kanı zaten böle bi savaşın imkansız oldugu, 2 nato uyesi ülke ve aralarında israilin pilot eğitim uçuşlarının türkiyede yapılması dahil bi çok sayısız müttefiklik..

    birde 2 ülke dısındaki faktörler 2 ülkenin gücünden cok daha önemli, böyle 1 savaş olursa bu kesinlikle 2 ülkenin savaşı olarak kalmaz. resmen 3. dünya savaşı olur. Ve en basta amerikanın tutumu. Amerikanın bize yapabileceği EN İYİ iyilik tarafsız gibi görünüp israile el altından destek vermesidir. Sıfır tarafsız olacağına kargalar inanmaz, ha olurda tamamen düşman olursa bizim için sıçışların baslangıcıdır. Bir anda iranla kara komşusu oluyoruz ıraktan dolayı :) üstüne ıraktaki kürtler peşmergeler abd askerleri israil askerleri, güneydoğudaki kürtler, ve tabiki ermenistan eklenince ortaya kol gibi bir doğu cephesi cıkıyor, batıda ise tüm gücünü doğuya vermiş türkiyeyi bulan yunanistan tabiki boş durmayacaktır :) trakya ve izmirden yumulacaktır. Millet burda atıp tutuyor, okudugu metal fırtına tarzı kitapların etkisinde kalıyor ama olası en kötü senaryoda ankara ve çevresine sıkışmış bir türkiye kalıyor ortada.

    Genelde herkes olası savaşta Başta amerikanın, sonra arapların,ermenilerin,yunanların ve en önemlisi kürtlerin tutumunun belirleyeceğini düşünüyor. Suriye zaten amerika köpeği oldugu için ses cıkarmayacaktır, İran güneyind israil doğusunda ırak(abd) den sonra elinde kalan son kalesi kuzeyininde gitmesine göz yummayacaktır, allah ne verdiyse israile ve abd ye girişecektir, bizim için tek olumlu yan olacaktır bu, türkiye-israil baglantısını sekteye ugratcaktır. Rusyanın tutumu burda kilit rol oynayacaktır, falan filan ortaya bi kamyon kol gibi faktör giriyor.

     

    Kısacası 2 ülke arasınadki savaşı 2 ülkenin askeri gücü ile kıyaslamak çok çok saçma olacak. Burda 7ye 7 halısaha maçından bahsetmiyoruz. Savaşı abd araplar iran kürtler ermeniler yunanlar ve ruslar belirleyecektir, bu kadar faktorun bi araya geldiği bi savaş zaten dünya savaşı olacaktır..

    Dipnot: teketekte her türlü gömçürürüz :)

    ha bide şu var:

    If Israel's existence is threatened they would use their highly sophisticated thermonuclear bombs and then the game would be over. Israel has hundreds of the most sophisticated thermonuclear weapons coupled with sophisticated delivery systems.


    buda direk israil adına god mode acmak olacaktır ve savaşı bitirecektir


    Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bizim silah teknolojimiz yok, Heron alamadık falan diye hayıflanan ve şimdiden maglubiyeti kabul edenlere ders olsun

    43. ALAY 1. PİYADE TABURU 1. BÖLÜĞÜ'NE AİT YEMEK LİSTESİ

    Tarih - 15 Haziran 1917

    Sabah : Üzüm Hoşafı
    Öğle : Yok
    Akşam : Yağlı Buğday Çorbası
    Ekmek : Tam

    Tarih - 26 Haziran 1917

    Sabah : Yok
    Öğle : Yok
    Akşam : Üzüm Hoşafı
    Ekmek : Tam

    Tarih - 18 Temmuz 1917

    Sabah : Üzüm Hoşafı
    Öğle : Yok
    Akşam : Yok
    Ekmek : Yarım

    Tarih - 8 Ağustos 1917

    Sabah : Yarım Ekmek
    Öğle : Yok
    Akşam : Üzüm Hoşafı
    Ekme : Yok

    Not : 21 Temmuz 1917’den itibaren, ordu emriyle ekmek istihkakı 500 grama indirilmiştir. Çünkü artık, ordunun stoklarında kahraman askerlerimize verebileceği unu ve ekmeği kalmamıştır

    Ayrıca pek bilinmez Mustafa Kemal ve ordusuna yapılan tek büyük yardım Ruslardan gelen 10.000 adet mavzer 50.000 altındır bunun dışında kimileri ayagındaki çorabı kimileri un çuvallarını bile ordu kullansın diye bağışlamıştır elinde vereceği birşeyi olmadığından

    Halk elinde tırpanıyla, kazmasıyla, dişiyle tırnağıyla cepheye yardıma koşmuştur

    Maraş kuşatıldığında halk açlıktan ölsün diye yollar kesilmiş buna rağmen insanlar süpürge tohumlarını aş yapmıştır kendine...

    O çok korktugunuz Amerikan ordusu hep kendi yarattıgı bataklıkda bogulmuştur örnek mi Vietnam ve Irak

    İsrail ordusunun en iyi yaptığı şey ise sivil halkı vurmaktır ötesine yürekleri yetmiyor...

    Fatih Sultan İstanbulu alacagında yola ya alırım, ya ölürüm diyerek çıkmıştır

    İnançın önünde hiçbir sur, hiçbir kale duramaz yeter ki kalben iste ve inan


    -----------------------------

     

    bu yazin banaydi sanirim , demgolojiye gerek yok .

     

    aciyasyon yapicaksan , agustosta bile o conk bayiri sabah ayazinda buz gibi oldugu soylenir ki o savasta turk ordusu bir kis gecirmistir . kaldiki o ordunu basinda ATaturk gibi bir deha olmasaydi , istersen askerlere 7/24 otel servisi sun , genede kazancin olmazdi. Osmanlinin ordusunu emanettigi ve sonrasinda 2. ingiliz cikarmasinda korkup kacan alman general , 10 dakikada binlerde turk askerini bosuna sehit dusuren Turk kumandan. bunlar savasin pek dile gelmeyen kisimlaridir.ben turk askeri ulkesi icin fedakar degildir de demedim , senin yanli bakis acin ortada , sadec israil ile alakali mesajinda bile :) aslinda seni muhattap almamda gereksiz , ne desem bos .

    benim babam ,isi geregi  17 agustosta istanbuldaydi ( biz bursadaydik )  , soyledigi suydu "erzaklari asker koruyor , yoksa millet birbirini kesicek " , ayrica bilezikleri , yuzukleri icin eli kolu kesilmis cesetler bulundu deprem enkazinda . bu sanirim herseyi aciklar .

     

    amerika vietnamda cuvalladi , 50 bin asker kaybetti . Ama vietnam (cin ve sovyetlerin ) kaybida goz ardi edilemez. Irak ve afganistan isgallerinde amerika istedigini fazlasi ile aldi :) bunu goremiyor , kavriyamiyorsan bence beslendigin kaynaklari tekrar gozden gecir veya degistir .

    " Fatih Sultan İstanbulu alacagında yola ya alırım, ya ölürüm diyerek çıkmıştır" , Mehmet II cikmisti ama , macar topcusu olmasa bisey yapamazdi . cunku surlar cok kalindi ve asilamasini baska yolu yoktu.

     

    "İsrail ordusunun en iyi yaptığı şey ise sivil halkı vurmaktır ötesine yürekleri yetmiyor..."   , Evet israilin , hamas gibi bir kaynagi olmasa  hangi bahanelere dayanarak bu filistine saldiracak merak ediyorum :) netanyahu zaten itiraf etti , ahmad yasin'i hapisten cikarip hamasi , komunist yapi temelli el-feti ye karsi desteklediklerini .

     

    Inanc demissinde , israillilermi inancli ? Araplara bakiyorumda "tik" yok israile karsi . kac kez savasmislar hep israil almis, kazanmis . elin arabi gider beline bomba baglar , patlatir israilde . Israil bunu firsat bilip mistek , uranyum enjekteli bombalarini araplara sallar :) gerci israil artik daha basit isler yapiyor , hamas iki israil askerini kaciriyor ,israilin gelip filistini kusatmasi icin :) gerci o askerlere sonra ne oldu belli degil, uyfurmacaydi sadece . oldu bittiye geldi .

    daha oncede dedim bu iki milletin kokeni ayni milletten geliyor . Bedevi milleti .  biz olmasaydik zaten avrupa bunlari ezip gecicekti , hem yahudi araplari hem musluman araplari yuzyillar oncesinde ...

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    dediğin doğru ancak onlar genelde saolom yada salam yazar, ama genelde ehlen derler, ortaokuldayken israilli bi kız vardı sınıfta, ordan biliyorum :) velhasıl kelam genel kanı zaten böle bi savaşın imkansız oldugu, 2 nato uyesi ülke ve aralarında israilin pilot eğitim uçuşlarının türkiyede yapılması dahil bi çok sayısız müttefiklik..

    birde 2 ülke dısındaki faktörler 2 ülkenin gücünden cok daha önemli, böyle 1 savaş olursa bu kesinlikle 2 ülkenin savaşı olarak kalmaz. resmen 3. dünya savaşı olur. Ve en basta amerikanın tutumu. Amerikanın bize yapabileceği EN İYİ iyilik tarafsız gibi görünüp israile el altından destek vermesidir. Sıfır tarafsız olacağına kargalar inanmaz, ha olurda tamamen düşman olursa bizim için sıçışların baslangıcıdır. Bir anda iranla kara komşusu oluyoruz ıraktan dolayı :) üstüne ıraktaki kürtler peşmergeler abd askerleri israil askerleri, güneydoğudaki kürtler, ve tabiki ermenistan eklenince ortaya kol gibi bir doğu cephesi cıkıyor, batıda ise tüm gücünü doğuya vermiş türkiyeyi bulan yunanistan tabiki boş durmayacaktır :) trakya ve izmirden yumulacaktır. Millet burda atıp tutuyor, okudugu metal fırtına tarzı kitapların etkisinde kalıyor ama olası en kötü senaryoda ankara ve çevresine sıkışmış bir türkiye kalıyor ortada.

    Genelde herkes olası savaşta Başta amerikanın, sonra arapların,ermenilerin,yunanların ve en önemlisi kürtlerin tutumunun belirleyeceğini düşünüyor. Suriye zaten amerika köpeği oldugu için ses cıkarmayacaktır, İran güneyind israil doğusunda ırak(abd) den sonra elinde kalan son kalesi kuzeyininde gitmesine göz yummayacaktır, allah ne verdiyse israile ve abd ye girişecektir, bizim için tek olumlu yan olacaktır bu, türkiye-israil baglantısını sekteye ugratcaktır. Rusyanın tutumu burda kilit rol oynayacaktır, falan filan ortaya bi kamyon kol gibi faktör giriyor.

     

    Kısacası 2 ülke arasınadki savaşı 2 ülkenin askeri gücü ile kıyaslamak çok çok saçma olacak. Burda 7ye 7 halısaha maçından bahsetmiyoruz. Savaşı abd araplar iran kürtler ermeniler yunanlar ve ruslar belirleyecektir, bu kadar faktorun bi araya geldiği bi savaş zaten dünya savaşı olacaktır..

    Dipnot: teketekte her türlü gömçürürüz :)

    ha bide şu var:

    If Israel's existence is threatened they would use their highly sophisticated thermonuclear bombs and then the game would be over. Israel has hundreds of the most sophisticated thermonuclear weapons coupled with sophisticated delivery systems.


    buda direk israil adına god mode acmak olacaktır ve savaşı bitirecektir


    -----------------------------

     

    bizimkiler ufurukleri ile o termo nukleer fuzeleri bombalari geri puskurteceklerdir , zaten ufurukten kurtulanlarda patlasa pek bisey olmaz. Bizim iman dolu gogsumuz nukleere karsi dayaniklidir. Nukleer gecirmeziz biz bilmiyormusun ?

     

    Allah diyip bizimkiler topu , Allah'a atma cabasinda ,yani Allah bir sopa bulacak savas sirasinda bu israilin kafasina vuracak :D nasil bir piskoljiyi sahipse bizim yobazlar ? Allahin verdigi akli elin yahudisi senden iyi kullaniyor iste , kabul etmen gerek. sana gore inanc sende , iman sende , Allah senin tarafinda . ama 60 yildir somurulen taraf sensin , senin(yobaz kesimin)  yaninda  "musluman olarak " bende varim malesef . hala mal mal konusuyor bu yobazlar :S

Toplam Hit: 3351 Toplam Mesaj: 26