Yabancı Kızları Tanımak Adına Yaptıgım Bir Anket
-
Kızlara aşağıdakileri önemliden önemsize doğru sıralayın dedim.6 şık verdim onlarda sıraladı.Ciddi cevaplayın dedim.
1.Man money and career. ( Para ve kariyer )
2.Physical look. ( Fiziksel görünüş )
3.Character. ( Karakter )
4.Big dick. ( Büyük alet :F )
5.Smartly. ( Akıllılık,zeka )
6.Nice understanding with he. ( Onunla iyi anlaşmak )
Şıklar bunlar.Cevaplar asagıda.
6,5,1,3,2,4 Kore
6,3,2,5,4,1 Tayvan
2,3,1,4,5,6 Abd
6,2,1,5,3,4 Finlandiya3,6,3,5, 4, Finlandiya
3,6,2,5,4,1 Bunu unuttum :D Ama uzak dogulu degil :D -
Edit: Bunlar sadece gördüklerimdi.Baskalarınada sorarsam buraya eklerim.
-
ilginc bi anket uluslar arası iletişimde bize birey olarak fayda saglayabılır anketı yapan arkdasa tesekkurü bir borc bılırım 8)
-
ruslar yok mu?
-
Valla Cevaplar gayet Hoş ama Sanmıyorum hepsinin Gerçekte böyle olduğunu :)
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
ruslar yok mu?
katılıyorum bide norveç olursa seviniriz=)
-
bunu türkiyede yapsan seçimin başlarında 1. seçenek gelir.
-
Toma2Gm bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
ruslar yok mu?
katılıyorum bide norveç olursa seviniriz=)
-----------------------------Rus yokda hacı bence Ruslar öle milletin sandıgı gibi 0r*spu yada kasar değiller.En azından cogu değil.O Türkiyede çalıstırılanlar zorla calıstırılıyor.Benim amcam 1.60 boy 35 yasında gitti tip desen yok ama adam kültürlü efendi gitti orda evlendi.Evlendiği kadında orduda asker.Ruslardan da azgın olanlar vardır ama bence cogunlugu aska falan önem veren kisiler.He kasarlar hangileridir Bknz: Alt taraf
Ingiltere
Amerika
Danimarka
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Rus yokda hacı bence Ruslar öle milletin sandıgı gibi 0r*spu yada kasar değiller.En azından cogu değil.O Türkiyede çalıstırılanlar zorla calıstırılıyor.Benim amcam 1.60 boy 35 yasında gitti tip desen yok ama adam kültürlü efendi gitti orda evlendi.Evlendiği kadında orduda asker.Ruslardan da azgın olanlar vardır ama bence cogunlugu aska falan önem veren kisiler.He kasarlar hangileridir Bknz: Alt taraf
Ingiltere
Amerika
Danimarka
-----------------------------Hocam demekki sen daha japonlari tanimamissin. Bana gore yeryuznun en abaza kadinlari japonlardir. Yukaridaki siralama bana gore
Japonya
Ingiltere
Ispanya
Amerika
Danimarka olmaliydi
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
Ingiltere
Amerika
Danimarka
-----------------------------Hocam demekki sen daha japonlari tanimamissin. Bana gore yeryuznun en abaza kadinlari japonlardir. Yukaridaki siralama bana gore
Japonya
Ingiltere
Ispanya
Amerika
Danimarka olmaliydi
-----------------------------Hacı ben en cokdan en aza göre dizmedim ya Amerikalılar en kaşarı eğer öyleyse.Ondan sonra ingilizler.
İspanyollar pek kasar değil diye düşünüyorum ama mexicolular cok dehset-ül vahset :D
-
daha bir ay once bir meksikali ile tanistim ;-) omur billah boyle birsey gormedim. Ispanyollar konusunda yaniliyorsun. Felaket millettir. Tabii japonlari unutma. Bir japon ile tanisip yataga atman arasinda gecen sure kabiliyetine gore 4 dakika ile 1 saat arasinda degisir. Ama ortalama japon 8 dakika falandir, hele birde icmisse, kafasi kiyaksa.