folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yabancı Komutan, Bilge Ve Sanatçıların Türklerle İlgili Sözleri...

Yabancı Komutan, Bilge Ve Sanatçıların Türklerle İlgili Sözleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Hepinizin dedesi hanedan enderlerindendi galiba,hepiniz saraylıların torunusunuz..bu adamlar hangi Türk'lerden bahsediyor? Osmanlı Türkçü den çok Arapçıydı arkadaşlar,Türklük Orta Asya'da kaldı..Osmanlı çok ulusluydu ve Türklerde o ulusu tamamlayan unsurlardan biriydi bu sözlerle salak salak övüneceğinize biraz Tarihinizi araştırın Osmanlıyı araştırın ben Karapapak Türk'üyüm ve Rus'larla Karapapaklar arasında yaşanan bir problemden dolayı Osmanlı sivas'ta Karapapak Beylerini zindan'da çürütmüştür Balkanlarda birçok insanı ve etnik grubu dininden etmiştir,İstanbul'da yaşayan açık görüşlü arkadaşlar bana hak vereceklerdir kaç kişi benim gibi ''biz burayı haketmiyoruz'' diyebiliyor ? Osmanlı Türk  halkını bok çukuruna sokmaktan başka birşey yapmamıştır,Lale Devrinde götlerinin keyfine harcadıkları paraları Türkiye Cumhuriyeti üstlendi ve onlarca yıl geride kaldı,şeytan icadıdır diye Osmanlı ileri gelenlerine yakın Hattat'lar yüzünden bu ülke Avrupa'nın Avrupalılığı yakaladığı Matbaa teknolojisine çok sonradan sahip oldu bu da dolayısıyla güncel Teknolojiden ve avrupanın sanayileşmesine yetişememe problemi yarattı,hepimiz Türk'üz ama burada anlayamadığım ve aptalca bulduğum bir noktaya tepkimi koymak istedim...gençlik arkasına bakmaktan önünü göremiyor,amanda dedem kanuni böyle yapmış aman şuna fena atarlanmış şuna bu fermanı yazmış adamın aklı gitmiş bilmem ne .. teknoloji çağındayız bırakta dedeni ar-ge ye kas..adamlar  ay'a çıkacak ( ki çıktı ve üs kurdu , yerleşim ve otel-şehir planlamaları yapıyor ) sen hala yerli bir otomobil üretememişsin,ordunun yerleşik piyada tüfeği G3 ve sen kendine özgü bir tüfek bile üretemiyorsun,akaryakatı en pahalı kullanan 2. ülkesin 1. si ise Norveç ki biliyorsunuz İskandinavlar dünyanın refah düzeyine en fazla hakim ülkeleridir yani zaten adamların alım gücü var,ürettiğin sebze ve meyve'nin bile çarığını çuruğunu sen yiyorsun iyisi öyle aman aman ülkelerede değil,bulgaristan'a moldava'ya ukrayna'ya gönderiliyor..varın siz hesap edin..bırakın arkanıza bakmayı yıl olmuş 2012 kıçınızdan donunuzu alacaklar hala uykudasınız.

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

çok sular aktı hacı o dediğinden bak neler düşünüyorlar hakkımızda; http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Turkism tüm avrupaya tecavüz etmişmişiz zamanında

Okudum hepsini hocam teşekkür ederim, "Türkün türkten başka dostu olmaz."

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

Hepinizin dedesi hanedan enderlerindendi galiba,hepiniz saraylıların torunusunuz..bu adamlar hangi Türk'lerden bahsediyor? Osmanlı Türkçü den çok Arapçıydı arkadaşlar,Türklük Orta Asya'da kaldı..Osmanlı çok ulusluydu ve Türklerde o ulusu tamamlayan unsurlardan biriydi bu sözlerle salak salak övüneceğinize biraz Tarihinizi araştırın Osmanlıyı araştırın ben Karapapak Türk'üyüm ve Rus'larla Karapapaklar arasında yaşanan bir problemden dolayı Osmanlı sivas'ta Karapapak Beylerini zindan'da çürütmüştür Balkanlarda birçok insanı ve etnik grubu dininden etmiştir,İstanbul'da yaşayan açık görüşlü arkadaşlar bana hak vereceklerdir kaç kişi benim gibi ''biz burayı haketmiyoruz'' diyebiliyor ? Osmanlı Türk  halkını bok çukuruna sokmaktan başka birşey yapmamıştır,Lale Devrinde götlerinin keyfine harcadıkları paraları Türkiye Cumhuriyeti üstlendi ve onlarca yıl geride kaldı,şeytan icadıdır diye Osmanlı ileri gelenlerine yakın Hattat'lar yüzünden bu ülke Avrupa'nın Avrupalılığı yakaladığı Matbaa teknolojisine çok sonradan sahip oldu bu da dolayısıyla güncel Teknolojiden ve avrupanın sanayileşmesine yetişememe problemi yarattı,hepimiz Türk'üz ama burada anlayamadığım ve aptalca bulduğum bir noktaya tepkimi koymak istedim...gençlik arkasına bakmaktan önünü göremiyor,amanda dedem kanuni böyle yapmış aman şuna fena atarlanmış şuna bu fermanı yazmış adamın aklı gitmiş bilmem ne .. teknoloji çağındayız bırakta dedeni ar-ge ye kas..adamlar  ay'a çıkacak ( ki çıktı ve üs kurdu , yerleşim ve otel-şehir planlamaları yapıyor ) sen hala yerli bir otomobil üretememişsin,ordunun yerleşik piyada tüfeği G3 ve sen kendine özgü bir tüfek bile üretemiyorsun,akaryakatı en pahalı kullanan 2. ülkesin 1. si ise Norveç ki biliyorsunuz İskandinavlar dünyanın refah düzeyine en fazla hakim ülkeleridir yani zaten adamların alım gücü var,ürettiğin sebze ve meyve'nin bile çarığını çuruğunu sen yiyorsun iyisi öyle aman aman ülkelerede değil,bulgaristan'a moldava'ya ukrayna'ya gönderiliyor..varın siz hesap edin..bırakın arkanıza bakmayı yıl olmuş 2012 kıçınızdan donunuzu alacaklar hala uykudasınız.

Hocam kusura bakma da bana tarihinizi araştır diyorsun ama sen ordan burdan, kahve de çay ocagında duyduklarını anlatıyorsun... Yazdıgın yazının elle tutulur gözle görünür bir yanı yok. Önce sen araştırmalısın ve bunun için en basitinden bi " wikipedia " ya göz atmalısın.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ego Tatmini Hususunu Saçma Bulan Bir Kimse Olarak.... Konuyu Enteresan Bulduğumu Söyleyerek Fikrimi Dile Getirmiş Oliyim... 

Yücelik Kavramını İnsana Uygun Görmüyorum. :)

Hiç Bir İnsan, İnsan Zümresi, Yada Kabilesi Yüce Değildir. Kendi İnanışım Ve Fikrim. Konuyu Piç Etmiyelim Lütfen. !

ShockMan tarafından 18/Ağu/12 13:34 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Ego Tatmini Hususunu Saçma Bulan Bir Kimse Olarak.... Konuyu Enteresan Bulduğumu Söyleyerek Fikrimi Dile Getirmiş Oliyim... 

Hiç Bir İnsan, İnsan Zümresi, Yada Kabilesi Yüce Değildir. Kendi İnanışım Ve Fikrim. Konuyu Piç Etmiyelim Lütfen. !

Piç olsun hocam canın sagolsn konunun önemi yok ama katılıyorum sana. Bütün insanlar insandır, bunun daha ötesi yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Piç olsun hocam canın sagolsn konunun önemi yok ama katılıyorum sana. Bütün insanlar insandır, bunun daha ötesi yok.

Sen Cansın Hocam... Ülkemizede Bir Halt Olacağı Yok. Bizi Yıllarca Bunlar la Korkuttular. Türkiye Güçlüdür. Hep Güçlü Kalacaktır. Gücünü Yüksek İnsaniyeti Olan Millettinden Ve Merhametli Devlet Ehlinden Alır.

ShockMan tarafından 18/Ağu/12 14:38 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

almancaya cevirdim hepsini

yazicida iki yüz tane bastim

dikkat cekmeyen yerlere yapistiracam

mapusa düsersem 

tütünsüz birakmayin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gannicus
    Gannicus's avatar
    Erkek

ben tatmin oldum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ayamann bunu yazdı

almancaya cevirdim hepsini

yazicida iki yüz tane bastim

dikkat cekmeyen yerlere yapistiracam

mapusa düsersem 

tütünsüz birakmayin

iyi fikir.

çarşıya pazara asmak gerekli...

çünkü görüyoruzki insanımız tam bir manda insan olmuş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı

ülkemizin geldiği son nokta geldiği son nokta:

jahajhajhajahahaaja :D piç kurusuna bak lan :D

konuyla ilgili olarakta : geçmişinle övündüğün kadar geleceğin için çaba göstericeksin , yoksa olduğun yerde saymaya mahkumsun .. 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
Toplam Hit: 5282 Toplam Mesaj: 34