Yabancı Siteleri Hackleyebilen Kimse Yok Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Gerçek haykır dediğin adamı kimse tanımaz zira arkasında iz bırakmaz gelipde böle forumlara ben şunu yaptım bunu yaptım diyede yazmaz sen burada bunları yazarken muhtemelen moldovyada grup sex yapıodur arkadaşlarıyla :p

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

venom88 bunu yazdı:
    -----------------------------

Gerçek haykır dediğin adamı kimse tanımaz zira arkasında iz bırakmaz gelipde böle forumlara ben şunu yaptım bunu yaptım diyede yazmaz sen burada bunları yazarken muhtemelen moldovyada grup sex yapıodur arkadaşlarıyla :p

sen çok türk filmi izlemişsin benim yaptıklarimi bu forumu bir araştır oku bilgin kadar gel yorum yap oke ben buraya milletin banka bilgilerini yazmıyorum haa yazamammi onuda yazarim hiç sorun degil herkez beni az çok biliyor sende tanıt kendini seni tanıyalım

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

venom88 bunu yazdı:

sen çok türk filmi izlemişsin benim yaptıklarimi bu forumu bir araştır oku bilgin kadar gel yorum yap oke ben buraya milletin banka bilgilerini yazmıyorum haa yazamammi onuda yazarim hiç sorun degil herkez beni az çok biliyor sende tanıt kendini seni tanıyalım

hoca sana son bi pm attım , okumuşsun ama henüz yanıtın gelmedi. ulaştırırsan sevinirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

hacı benim nod32 sitesini bi kaç hacklink kassana be :F

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 15