Yaff Galiba Aşık Oluyorumm Kurtarın Benii.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    yaa okadar komikki su anda durum en yakın arkadaslarımla bile kavga eder oldum nedense genel olarak bir sarhoşluk hali içindeyim şu nada herkes bişeyler diyor ne yapacağımı şaşırdım artık özellikle geceleri berbat geciyorr

şeytan diyor bas git hatunun yanına konuş ama ilk önce şöle sağlam bi tokat patlat ki kendine gelsin sonra kesin dinlicektir benii

yanii haksızsam haksızsın deyin telefon numarası var ama armaya korkuyorum yaa hatırlamıyorum derse diyee babasını hergün görüyorum burda, herif bide beni çağırıp dalgasına kızını filan soruyoo "sen abisisin dışarda görürsen göz kulak ol filan" diyoo iice deliriyorum o zaman
    herif bir bilse dalar herhalde bana ama yakındır öğrenmesi marmaris kücük yer aslında salaklık bende cafe bütün gün hatun dolu git bi tane rusa ingilize ne biliyim isveçliye aşık ol zati hatunlar öle şeyler arıyolar yok ben gittim neye tutuldumm yaaaa

cumartesi ewt demezse artık nolur sonumuz bilmiyorummm

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hop_dediK
    Hop_dediK's avatar
    Erkek
    ya boşverin kardeşlerim bu aşk muhabbetlerini.arkadaşın da dedigi gibi menziline gidiginde vurup düşüreceksin.boşver sıkma tatylı canını...

hayat acıdır baklava tatlıdır.baklava gerçek ise neden tatlıdır!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frostburn
    Frostburn's avatar
    Homo
    yok kardeş, bence dürüst ol git konuş. Sakın magandalığa da başvurma. Bu tarz şeyler konuşarak çözülür. insan ilk seferinde biraz garipsiyo korkuyor ama kesinlikle denemeye değer

umarım muvaffak olursun

Death is Certain Life is not...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    abi boşver aşkı aşkın bitcen bi daha olursam ne olayım diycen olunca dağılıyosu bitincede dağılıyosun ne saçma şey

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frostburn
    Frostburn's avatar
    Homo
    alpin2003 bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi boşver aşkı aşkın bitcen bi daha olursam ne olayım diycen olunca dağılıyosu bitincede dağılıyosun ne saçma şey
    -----------------------------

Genede yaşamaya değer, her ne kadar dediğin gibi dağıtsada

Death is Certain Life is not...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delen
    delen's avatar
    Erkek
    smoke olum hangisine aşık oluyosun yawww sezgiyemi leylayamı seninde ne bok yediğin belli ben bu piçi tanıyomiyidir ama kızlar bunda ne bok buluyo bilmiyom ama herifte şeytan tüğü var onu biliyom

OLUM ARTIK BİRİNE KARAR VER YOKSA İKİSİDE GÖTTÜNDE PATLAYAÇAK BENCE LEYLAYI SEÇME Nİ TERÇİH EDERİMMMMMMMMMM

delen_Jr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delen
    delen's avatar
    Erkek
    BEN SİZE SÖYLEYEM KIZ BUNA HAYIR DEMEMİŞ SALAK KIZLA KONUŞAMAMIŞ BİLE HERİF KAFEDE ÖTÜYO AYIK HALİYLE İÇİNCEDE SUSUYO BEN BU BEYGİRLE CUMARTESİ GÜNÜ TAM BİR HAYVANCA İÇTİK AMA BENCE LEYLAYI SEVİYO DEDİĞİ KİŞİDE ODUR OLUM HAFTAYA NAPIYOZ İÇİYOZ MU

delen_Jr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    kardişiiimm sabaha kadar içeliimm ne farkederki o olmuş bu olmuşş ama ikiside felaket yanii ama benim tercihim şeker olanından esmerinden yana yaniii zeytin gibi olan varya hanii sezgii hanımm

ama leylada tam bir sarışın bomba yafff... insanın dili tutuluyor kızın karsısında ne söliceğimi sasırıyorum bence en iisii yinede sezgi kardişimm

hatunumu buldumm bennn

hatta evlenebilirimm söliimm...

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
Toplam Hit: 4078 Toplam Mesaj: 19