folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yağları Yakıp Kasa Dönüştürme

Yağları Yakıp Kasa Dönüştürme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

ülkedeki 2 büyük yanlış 1.yağ ancak kalori harcamay yakılır buda hareketle ve bazal metabolizma hızı artışı ile olur 2.yağlar kasa dönüşmez proteinde kasa dönüşmez kas dokusu çekirdeğini kaybettiği için sadece kendini onarır. 

Yaptık bişiler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

http://www.seslimodel.com/wp-content/uploads/2011/04/Arnold-Schwarzenegger.jpg

Arnold'un son hali :D tek mesele onları şişirmek değil yani

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Orda yazdığına göre vücut ısını yükseltiyo yağ yakmana yardımcı oluyomuş.Biraz kalın giy aynı şey gibi aslında :D 
    Kullanmadım bu ürünü ama bizim spor salonunda vardı eskiden.Toplasan 1 sene sürmeyen body geçmişim var.Gittiğim salonlarda hiçbir iri herifte(sağlam vücutlu) yağ yakıcı görmedim.Genel olarak kullandıkları protein tozları ve gainer lardı.Gainer kullanabilirsin bokunu çıkarmadan.not:Bunlar destekleyici gıdalar.öyle tozu içeyim hapı yutayım yemek yemiyim değil.yemeni yicen baktın olmuyo ek gıda vericen. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    -----------------------------

Orda yazdığına göre vücut ısını yükseltiyo yağ yakmana yardımcı oluyomuş.Biraz kalın giy aynı şey gibi aslında :D 
    Kullanmadım bu ürünü ama bizim spor salonunda vardı eskiden.Toplasan 1 sene sürmeyen body geçmişim var.Gittiğim salonlarda hiçbir iri herifte(sağlam vücutlu) yağ yakıcı görmedim.Genel olarak kullandıkları protein tozları ve gainer lardı.Gainer kullanabilirsin bokunu çıkarmadan.not:Bunlar destekleyici gıdalar.öyle tozu içeyim hapı yutayım yemek yemiyim değil.yemeni yicen baktın olmuyo ek gıda vericen. 

-----------------------------

dediğin çok doğru bir yöntem. çalışırken kat kat giyin, ne varsa giy.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hortlatmışınız :S aynı konu mynet tede var S:

Living Death
Toplam Hit: 2682 Toplam Mesaj: 16