Yağları Yakıp Kasa Dönüştürme
-
ülkedeki 2 büyük yanlış 1.yağ ancak kalori harcamay yakılır buda hareketle ve bazal metabolizma hızı artışı ile olur 2.yağlar kasa dönüşmez proteinde kasa dönüşmez kas dokusu çekirdeğini kaybettiği için sadece kendini onarır.
-

Arnold'un son hali :D tek mesele onları şişirmek değil yani
-
Orda yazdığına göre vücut ısını yükseltiyo yağ yakmana yardımcı oluyomuş.Biraz kalın giy aynı şey gibi aslında :D
Kullanmadım bu ürünü ama bizim spor salonunda vardı eskiden.Toplasan 1 sene sürmeyen body geçmişim var.Gittiğim salonlarda hiçbir iri herifte(sağlam vücutlu) yağ yakıcı görmedim.Genel olarak kullandıkları protein tozları ve gainer lardı.Gainer kullanabilirsin bokunu çıkarmadan.not:Bunlar destekleyici gıdalar.öyle tozu içeyim hapı yutayım yemek yemiyim değil.yemeni yicen baktın olmuyo ek gıda vericen. -
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Orda yazdığına göre vücut ısını yükseltiyo yağ yakmana yardımcı oluyomuş.Biraz kalın giy aynı şey gibi aslında :D
Kullanmadım bu ürünü ama bizim spor salonunda vardı eskiden.Toplasan 1 sene sürmeyen body geçmişim var.Gittiğim salonlarda hiçbir iri herifte(sağlam vücutlu) yağ yakıcı görmedim.Genel olarak kullandıkları protein tozları ve gainer lardı.Gainer kullanabilirsin bokunu çıkarmadan.not:Bunlar destekleyici gıdalar.öyle tozu içeyim hapı yutayım yemek yemiyim değil.yemeni yicen baktın olmuyo ek gıda vericen.
-----------------------------dediğin çok doğru bir yöntem. çalışırken kat kat giyin, ne varsa giy.
-
hortlatmışınız :S aynı konu mynet tede var S: