Yağmurun Yağışını Hiç Bu Açıdan Görmüşmüydünüz ?
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
olay bitmiştir :D pilotun yerinde olmak isterdim walla seyre doyum olmaz bu dehteş verici görüntü....
-----------------------------sırf böle manzaralar için pilot olunur da, pilot olmak kolay değil işte :D
-
2840 mt de iran sınırında askerlik yaptım. Bulutların üzerinde çekilmiş yaklaşık 1600 fotoğrafım vardır. Bu tür yağış manzaralarını çok sıklıkla görüyordum. Yüksek bir dağa çıkın ve bulutları izleyin...
+ Birde ibret alınması lazım bundan. Dikkat ettim de yağış alan yerler sadece belirli alanlar. >Daha çok insanların yaşadığı yerleşim birimleri.....
Bu bir tesadüf olabilir desem değil. Çünkü gördüğüm yağış olaylarının tamamı insan yaşayan yerlere yağıyor. Diğer yerlere çok az yağıyor...
İşte Allah ın Rahmeti !
-
opusdei bunu yazdı:
2840 mt de iran sınırında askerlik yaptım. Bulutların üzerinde çekilmiş yaklaşık 1600 fotoğrafım vardır. Bu tür yağış manzaralarını çok sıklıkla görüyordum. Yüksek bir dağa çıkın ve bulutları izleyin...
+ Birde ibret alınması lazım bundan. Dikkat ettim de yağış alan yerler sadece belirli alanlar. >Daha çok insanların yaşadığı yerleşim birimleri.....
Bu bir tesadüf olabilir desem değil. Çünkü gördüğüm yağış olaylarının tamamı insan yaşayan yerlere yağıyor. Diğer yerlere çok az yağıyor...
İşte Allah ın Rahmeti !
-----------------------------hocam böyle net belli olan fotolar varsa koysana ?
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
MrSari bunu yazdı:
olay bitmiştir :D pilotun yerinde olmak isterdim walla seyre doyum olmaz bu dehteş verici görüntü....
-----------------------------sırf böle manzaralar için pilot olunur da, pilot olmak kolay değil işte :D
-----------------------------sana katiliyorum +1
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
İşte Allah ın Rahmeti !
-----------------------------hocam böyle net belli olan fotolar varsa koysana ?
-----------------------------ok Kendi bilgisayarıma geçince yayınlarım bu başlıktan.
-
opusdei bunu yazdı:
İşte Allah ın Rahmeti !
-----------------------------hoca bence ordaki mesele şudur ki insanlar yağış alan yerlere yerleşmişlerdir yüzyıllardır öyle devam ediyorlardır :)
-
O kadar yüksekten değil ama alçaktan görmüşlüğüm var. Bizim buralarda sık olmasada "ehh!" kıvamında yağar.
-
asit yağmurumu o?
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
hafif sarımsı olan yere yağıyor dimi ?
-----------------------------yok hocam uçağın kanadına yağıyoda biz qöremiyoz.. yuh yani koca yağmur kütlesini qöremiyonmu hocam cidden? :D
-
Amazing...