Yahşi Batı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

şahanın filmine aile ile gitmeyin, hep bel altı çünkü,

cmylmz ın espirileri daha kaliteli,

gerçi bu ikisi karşılaştırılamaz :)cmylmz ezer.

cmylmzın gorası süperdi ondan sonra bir düşüş var.

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Bu filmden espriyi cok gülmeyi bekleyen arkdaslara bir seslenis yapayimda bosuna gitmesinler paralarini heba etmesinler.

film tarihi konu almis biraz alayci biraz esprili bir film. Ayrica ince konulara dokunmus ince espriler olan Degisik bir cem yilmaz filmi.

Cem yilmazin sadece komedi yapabilecegini düsünenler olabilir ama yaniliyorlar tarihede dokundurma yapmis. Amerikalilara gönderme yaptigi hos bir film diyebiliriz.

Ayrica ne kadar dogrudur bilemem. Kola yi bizim bulduğumuzu mu anlatmaya calismis yoksa orada da bir espri var onu çözemedim :D

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plasman
    plasman's avatar
    Erkek

cevik bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu filmden espriyi cok gülmeyi bekleyen arkdaslara bir seslenis yapayimda bosuna gitmesinler paralarini heba etmesinler.

film tarihi konu almis biraz alayci biraz esprili bir film. Ayrica ince konulara dokunmus ince espriler olan Degisik bir cem yilmaz filmi.

Cem yilmazin sadece komedi yapabilecegini düsünenler olabilir ama yaniliyorlar tarihede dokundurma yapmis. Amerikalilara gönderme yaptigi hos bir film diyebiliriz.

Ayrica ne kadar dogrudur bilemem. Kola yi bizim bulduğumuzu mu anlatmaya calismis yoksa orada da bir espri var onu çözemedim :D

Yok şimdi işin aslı şu; cola turka satılmıyo ya hani çok. demişler ki ey cem yılmaz sen bizim için bi reklam yap, araya da bişeyler sıkıştır film süsü ver olaya. coca cola dan pepsıden ne farkımız var ki bizim kolanın da, hepsi meyan kökü işte diye bi cümle kullan, olayı basite indir, seyirci yerse yer, yemese de içer. Bim'in Le Cola'sı için çekilecek reklam sinema filmini şimdiden merakla bekliyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abartmiyorum salonun yarisi disari cikti , yaridan sonrada cogu girmedi tekrar.Kufurun dozu harbi kacmis.Adanada bile bu derece kufure tepki konulduysa harbi dozunu kacirmis demek.Onun disinda cok guzel noktalar oldu , kufurun cuk oturdugu noktalarda oldu ama gereksiz kufur sallama olayi coktu.

Sonucta guzelmiydi ,eh iste.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bence film güzeldi cmylmz kendini ispatlamış bir adam bugün gttm filime küfür eğer gereksizse gülmem ama yerin göre cuk oturuyosa gülersin bu kadar basit.. gayette güzeldi.. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plasman
    plasman's avatar
    Erkek

Le-Manyak dergisinde bilen bilir, büyük usta Behiç Pek'in Yönetmen İkram Abi ve Asistanı Yaşar tiplemesi vardı. 7 sene önce İzmirden İstanbula gelirkene okuyom otobuste,  gecenin ikisinde altıma yapıyodum gülmekten. Yerli western çekiyolar o sayısında. Kasabanın habercisi koşa koşa geliyo kasabaya; ''koşuun goşun! Vakondalardan Hüsiin'i vuruvermişler okla! her tarafı opok olmuş! repliğini okuduğumda kopmuştum :))) Adam iki sayfada patlatmış western esprilerini. Çıta, beklenti yüksek kalınca resmen hayal kırıklığı yaşadım bu filmde..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Nurky bunu yazdı:

genki,ben,arjen1905 falan gittik de yer yoktu ak ya :/

spoiler vermeyin de izlemeyenlerin zevki kaçmasın hocalar.

eeeee,3 sap ne yapar ya sinema ya ps3 kafe..

arkadaş her gün partilerden çıkmıyor tabi.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Yapmayın Yahu 

O Kadar Kötümü 

Gitmesemmi Diye Düşündüm Şimdi :|

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gitme 1-2 güne çıkar şimdi onun camı

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

bence her türlü gitmeye değer. Ayrıca Cem yılmazın espirilerine sadece dik açıyla baktıkça pek fazla güleceğinizi zannetmiyorum.

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
Toplam Hit: 13115 Toplam Mesaj: 75