Yahşi Batı Filmi Hakkında Görüşlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bence film biraz genel kültür kokulu bir filmdi

sokak ve azda olsa osmanlı ve amerikan kültürü olmayan zamanında westernleri adam akıllı izlemeyenlerin anlaması çok zor..

ben kuzenimle gitttim..özellikle ikinci yarıda inanılmaz eğlendik..dikkatli dinleme ve takip isteyen bir film olmuş..yapılan çekim kalitesi içinde ayrı bir kutluyorum..

bazı bölümlerde salonda benle kuzen gülüyorduk herkes ne olduğunu anlamaya çalışıp bize baktılar..gayet begendim..bunun bir stand up değil film olduğunuda göz önünde bulundurursak harikaydı..sanırım şimdi çine gidiyor :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

bu arada yahşi batı'nın jeneriği süperdi grafiker (yada her ne diyorlarsa kendilerine) süpermiş. demet evgarın replikleri çok yapmacık gibi oldu ama büyük ihtimalle istenilerek öyle yapıldı amerikalı sonuçta. onun dışında herhangi diğer bir türk filmine 5 basar diyorum. 

Im Boned, All Boned.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

manialith bunu yazdı:
    -----------------------------

bu arada yahşi batı'nın jeneriği süperdi grafiker (yada her ne diyorlarsa kendilerine) süpermiş. demet evgarın replikleri çok yapmacık gibi oldu ama büyük ihtimalle istenilerek öyle yapıldı amerikalı sonuçta. onun dışında herhangi diğer bir türk filmine 5 basar diyorum. 

-----------------------------

çok çok güzel ve kültürleri inanılmaz harmanlamış tebrik ettim

Toplam Hit: 1970 Toplam Mesaj: 14