Yahşi Batı Filmi Hakkında Görüşlerim
-
bence film biraz genel kültür kokulu bir filmdi
sokak ve azda olsa osmanlı ve amerikan kültürü olmayan zamanında westernleri adam akıllı izlemeyenlerin anlaması çok zor..
ben kuzenimle gitttim..özellikle ikinci yarıda inanılmaz eğlendik..dikkatli dinleme ve takip isteyen bir film olmuş..yapılan çekim kalitesi içinde ayrı bir kutluyorum..
bazı bölümlerde salonda benle kuzen gülüyorduk herkes ne olduğunu anlamaya çalışıp bize baktılar..gayet begendim..bunun bir stand up değil film olduğunuda göz önünde bulundurursak harikaydı..sanırım şimdi çine gidiyor :D
-
bu arada yahşi batı'nın jeneriği süperdi grafiker (yada her ne diyorlarsa kendilerine) süpermiş. demet evgarın replikleri çok yapmacık gibi oldu ama büyük ihtimalle istenilerek öyle yapıldı amerikalı sonuçta. onun dışında herhangi diğer bir türk filmine 5 basar diyorum.
-
manialith bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada yahşi batı'nın jeneriği süperdi grafiker (yada her ne diyorlarsa kendilerine) süpermiş. demet evgarın replikleri çok yapmacık gibi oldu ama büyük ihtimalle istenilerek öyle yapıldı amerikalı sonuçta. onun dışında herhangi diğer bir türk filmine 5 basar diyorum.
-----------------------------çok çok güzel ve kültürleri inanılmaz harmanlamış tebrik ettim