Yakan Lazer / Alıcıyım
-
istanbul içi elden yakıcı lazer satan varmı ? plastik kesicek kağıt yakacak
-
ya o dvd writer ile yapılıyordu ama hiç denemedim olursa ben de alırım
-
karaconda
Onu ben de deneyecektim ama birisi o video sahte ben denedim olmadı demişti o yüzden denemedim.
-
yok hocam işe yarar ama adamın kullandığı lazer farklı. bizim burdaki çin malı lazerlerle yapılmaz aslında
-
green laser diye bi zımbırtı vardı onu dene bi
-
çinden getirt
-
karaconda
Adamınki de normal bir dvd sürücü olması gerek. Bunların çalışma mantığı aynı sonuçta pek farkeceğini sanmıyorum. Zaten piyasada kaç çeşit marka var ki. Belki de bizim yapan arkadaş yapamamıştır.
Bazı sitelerde vardı yeşil lazer falan ama yakıyor mu onu bilmiyorum. Fiyatları pahalıydı biraz o yüzden almadım. Askerden sonra alırım belki :)
-
şimdiye kadar 2 tane aldım saten biri gittigidiyordan digeri sahibinden sahibinden aldıgım saglam çıktı güzel yakıyodu ama pili bozuldu yenisini takıncada zayıf çalıştı anlamadım, digeride kırıldı :D
elden almak istememin sebebi kontrol ederek almak istememdir ayrıca lazer kılıcı istiyorsan kendi konunu açarsan sevinirim
-
kaça aldın
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
kaça aldın
-----------------------------40
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------şimdiye kadar 2 tane aldım saten biri gittigidiyordan digeri sahibinden sahibinden aldıgım saglam çıktı güzel yakıyodu ama pili bozuldu yenisini takıncada zayıf çalıştı anlamadım, digeride kırıldı :D
elden almak istememin sebebi kontrol ederek almak istememdir ayrıca lazer kılıcı istiyorsan kendi konunu açarsan sevinirim
-----------------------------Işın kılıcına lazer kılıcı demek büyük küstahlıktır ve cezası ölümdür :D