folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yakılmak İsteyen Çok Krematoryum Yok



Yakılmak İsteyen Çok Krematoryum Yok

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2008
    Erkek

    Bugün haberlerde canlı yayında izledim, harbiden Leyla Gencerin küllerini marmarya savurdular.

    bence yasaklanması lazım ilerde örnek olur. burası ganjmı ya denize de girilmez sonra


    bu işe izin verenleri kınıyorum


    Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek
    bence günah neden derseniz dogum ve ölüm arasında gecen zaman müslümanları ilgilendirirmiş sen beni yakın küllerimi denize atın cumlesini öldügünde söylemiyosun ki yaşarken bu kararı verıyorsan bi güzel dinden cıkarsın boşuna dememişler Kıl dan ince kılıçtan keskin en ufak harekette bile böyle risklere girmemiz dogal ki şu var zaten öldügünde bedenin degil acı cekicek birisi varsa od a ruhun olucak bunun da yakılmaya bir etkisi oldugunu sanmıyorum :) tabi karar sizinn gene ben fikrimi belirtmek istedim 

    Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Aman Hacılar Bir ara bu konuyu kafaya çok takıyordum, Düşündümde Tırnaklarım kesip atıyom ya, Etimdem et idi bir aralar, Demekki Elinize Aldığınız bardaktan Yada her hangi Cansız bir nesneden farkı kalmıyormuşum bedenimizin Ben Öldükten sonra Kurtlarmı yer, Ne yaparlarsa yapsınlar Canım, Nihayetinde benimle bir alakası kalmıyor, O Kurtlar bana ulaşamıyolar bile. Ne güzel işte Bakın Korkumu Yenmişim. :)

    Ölmek Aslında Güzel şey yahu, Cehennem demezseniz olmuyo demi, Adamın içini karartmayın yahu. Ne biliyonuz Belkide Cehenneme Ruhu hakiki Şeytan olanlar tek gider, Benim Ruhumda Yokki Şeytanlık, Sadece Sanatkar bir kişiliğim vardır. Sanatkarca yaptığım bir kaç şeytanlık dışında bir kötülüğüm yokki. Bide Namaz Kılmıyom bide Sabahın 8.30 zu olmuş Buradayım Sanırım Hoşaf oldum eve gidip yatsam iyi olacak.

    Aslında ne düşünüyorum son olarak biliyormusunuz arkadaşlar, Bence Cennette çok ama çok az insan gidecek, Aşırı Cehhenem İzdihamı nedeniyle Hepimize bence Genel Af çıkartabilirler. :) Olabilitesi var, Çok hassas Kurallara bağlı canım o zaman Mantıken düşündüm işte demekki hepimiz gidecez. :))) 


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2115 Toplam Mesaj: 14