Yakın Bir Tanıdığım Amerikaya Gidiyor
-
Mrb,
Yakın bir tanıdığım, amerikaya gidiyor bu ay sonu, 20 gün gibi bir süre zarfında dönecek takriben.
Gitmişken tr'de çok uçuk orada çok ucuz olabilecek şeyler nelerdir fikir alim dedim. Go pro'ya baktım en basitinden b.edition 800 tl falan tr'de 1200 yani arada çok fark var.
Arbalet getirtebiliyor muyuz ayrıca gümrüğe takılır mı.
Dalış elbisesi ekipmanı.
Kamera, Tactic bıçak kamp malzemesi vs bir ton bu tip aklınıza gelebilecek şeyler var mı marka vs.
Sağlam bir kaç bilgi çıkartırsam liste vericem çünkü. -
ps4 getirsin ya :D
-
ps4 oyun sorunu olur.
-
mchacker bunu yazdı
ps4 oyun sorunu olur.
Oyun sorunu olmaz ps4 region free olacağı onaylandı.
Hocam tavsiyem
Fotoğraf makinası
Go pro tarzı ekipmanları kullanıyorsan onlardan
güneş gözlüğü
parfüm
kaliteli kulaklık
coldsteel bıçak :D
saat
ben bunlardan birkaçını almıştım abd ye gittiğimde.
Aklıma geldikçe yazarım.
-
Buradan çok pahalı satılan orada çok ucuz olan sağlam viskiler getirttir.
Kıyafet olayında Amerika Shop'larda acayip güzel malzemeler var onlardan getirttir.
Amerika'ya ait sembolik tatlı şeyler getirttir.
Ps4
X-box çok ucuz.
Fotoğraf makinalarında deli fark oluyor. 400-500 tl gibi seviyorsan kesin getirttir.
Aklıma gelenler..
-
arkadaşlar içki giyim vs tarz değil. ps4 vs onlarda değil.
üstte yazdığım tarzda şeyler genelde. ne bilim, bıçak, kamera, go pro tarzı şeyler, daha değişik tr'de olmayan şeyler vs. -
amerikaya gidince uzak bir tanıdığın oluyor artık :)
kesinlikle ps 4 400 dolar orda=800 tl 1400 tl trde
-
once su gumruk celiskisini idrak edelim , bir mal a ulkesinden b ulkesine ulastirilmak uzere kaderine mahkum kargoya verilmis ise posta dagitimina dusmeden once gumrukge iner, incelenir.. oluru nedir ne degildir, gecer mi gecmez mi, vergiye , kotaya tabimidir bu tur hesaplar orada doner.
ucakta seninle bir uzerinde veya bavulunda gelene kim ne yapabilir (yerel ruhsatsiz atesli silah olmadiktan sonra) , munferit esyalarin onlar senin.
zipkin , scuba diving malzemeleri , dalgic giysisi , kilic , kalkan , ilac vb.. ucakta veya bavulda getiren kisi esyalarinin basinda olacagi icin sorun olmayacaktir.
bazi cok kaliteli yiyecekler , oyun konsollari , cinsel saglik urunleride oldukca ucuz ve gelismistir.. dildodur , vibratordur vb..
-
yani bir bavul dolusu iphone getirebilir miyiz?
-
sence?
tabiki hayir.. ticari maksat , gorunum tasimayacak.
munferit esya dedim , bir bavul telefon diyorsun .D
-
Upstarct