folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yakın Takibe Alınmışım :S

Yakın Takibe Alınmışım :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    bişi olmaz benimde 1000küsür borcum vardı eskiden bir kaç kez böyle şeyler geldi.en fazla avukata düşer sonra gidersin bankaya taksite böldürüp ödersin.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar iyi hoşda eger ileride özel 1iş te calışmak istiyorsanız bu kredi kartlarınızdaki sorunlar refereans olarak önünüze çıkabilir :(

paramparça aşklar ve köpekler..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    arkadaşım yakın takip'e alındınız diyosa korkarım ki avukat'a verildin. avukat tebligat'ı 15-20 gün bekletip sana yolluycak. sonra geriye 5-6 günün kalacak. o süre içinde borcunu ödemezsen yaptırım uygulancak. kredi kartı borcundan sonra bi de avukat parasından çıkçaksın. banada ödemezsen takip açılcak demişler. ödemedim. sonradan extre de yazan yazıyı farkettim. bi tırstım. gittim kapattım hemen borcu. takibat açılmadan yırttım. şimdi para yok ama. nakit avans çekçem:D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    hiç tasalanma hacı..
    bankaların gözdağı vermek için kullandığı bir dümen o

ilgili icra dairesinden 7 örnek ödeme emri (tebligat) gelmedikçe her hangi bi problem yok

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

muhabir22 bunu yazdı:
    -----------------------------
    teodos bunu yazdı:
    Dina_Kaki bunu yazdı:
    eğer hakkında takip çıkmışsa yani kırmızı listeye girmişsen hiç bi bankadan kredi akrtı alamzsın artık..o kartıda bidaha kullanamzsın..bunun için noterden bi yazı gelmesi lazım sana..yaklaşık uzun bi sürede hiç bi banka kredi vermiyo bilgin olsun..olay mahkemeye gitmeden öde avukat amsfarlarınıda sana kasarlar..
    hehehehe. :)) başına gelen nasıl biliyo bak! :) ödemeyin abicim. ne gerek var. boşverin, rahat olun. :) yangelip yatın.
    bu şekilde konuşmana gerek yok, ödemeyin, yan gelip yatın falan filan.... 2 yıldır böyle birşey olmadı şimdi karşılaşıyorum demekki bir sorunum var ki yatıramadım, yan gelip yatmakla ne alakası var!

Adam avukat,siz ödemeyinki bize iş çıksın demiş yanlış anlamışsın :D bu arada geçmiş olsun :) 

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Buradan bilip bilmeden bire bin katanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :)  Bankayla konuştum sorun yok ödeme günü istedim ve ayarlandı. Bilmeden şu forumda yazı yazmayın bazen konu açan kişi için verdiğiniz bilgiler doğrultusunda kişiye karşı zarar bile verebilirsiniz.

Toplam Hit: 3061 Toplam Mesaj: 17