Yakın Zamanda Aliexpressten Bir Şeyler Alan Var Mı?
-
selamlar
almak istediğim 1-2 şey var, tr de bulamadım bir türlü.
en son geçen sene bu zamanlarda aldığım şeyler hiç gelmemişti, yakın zamanda alışveriş yapan var mı ? durum nedir
-
hocam bu zamanda almak istediğine gerçekten emin misin ??
-
Su anlik bir sorun yok. benim aldigim 2 gune cinden ayrildi. Turkiye de ne kadar bekler bilmiyorum. Ptt de kapanirsa artik allah kerim...
-
çindeki yaşam normale dönüyor asıl sorun kargon buraya gelince :D
-
Liquid bunu yazdı
Su anlik bir sorun yok. benim aldigim 2 gune cinden ayrildi. Turkiye de ne kadar bekler bilmiyorum. Ptt de kapanirsa artik allah kerim...
ne zaman aldın abi ?
@TheAvenqer haci virus 6 saat yaşıyo max dışarda, yolda ölür. en kötü aldığım şeyi kolonyalarım.
-
alıcaksan al en kötü siparişin iptal olur
-
yolbulucu bunu yazdıLiquid bunu yazdı
ne zaman aldın abi ?
@TheAvenqer haci virus 6 saat yaşıyo max dışarda, yolda ölür. en kötü aldığım şeyi kolonyalarım.
13 Mart'ta aldım, 16'sında çinden çıkmış gözüküyor. Henüz bir hareket yok. Haftaya cumaya doğru içeri alırlar diye tahmin ediyorum
-
2 Şubatta aldım dün geldi. 6 adet bluetooth kulaklık aynı kutuda.
-
Aslinda takilmadan gelebilecen en uygun ortam.
Yazilanlara göre virus maksimum 72 saat yasiyabiliyor, plastik-celik gibi yuzeylerde.
Cinden gelen kargoyu Gümrük Muhafaza acmayacagi gibi direk gönderin gitsin diyecektir.
Veya tam tersi Cin den gelen butun urunleri karantinaya alin derlerse o zaman sicis.
-
beyler bir söylenti var 30 marttan sonra gümrükler kapatılacak diye
gümrükçümün biri demiş ihracatçılar odasında böyle bir dedikodu varmış ama kulağına hiç çalınan oldu mu?
-
bu konuyu görünce hesabımdaki kupon aklıma geldi sipariş verdim.