Yakın Zamanda Pasaport Alabilen Var Mı?
-
edit. neyse
Castaway tarafından 26/Eki/21 08:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim oğluma pasaport başvurusunda bulundum. Ekimin ilk haftası. 10 günde geldi.
-
çip krizi var abi ben de mercedes amq 350 tdi imı bekliyorum çip yok cıkmadı fabrikadan.
-
Herkes greencard için son dk'ya bıraktığı için birikme var. Muhtemel bunların kotası vardır. 1 haftada yüzbinlerce çıktı gibi pasaport çıkartamazlar kanımca. O sebeple pasaport alın dursun hep. Greencard düşünenler bence yetişmeme ihtimali yüksek. Yine de dursun belki kasım ayında basıp gönderirler.
-
https://www.sikayetvar.com/nufus-ve-vatandaslik-isleri/kontrol-asamasi
greencard için şu dakikadan sonra başvuracak varsa çok zor. Ayın 21inden kocaeli/gebzeden başvurduk tık yok. Kasımın 2. 3 haftası gelecek gibi. Çok da niyetim yoktu başvurmaya ama başvuracaklara zor yetişir. Çoğu kişi gc için başvurduğundan yoğunluk oldu.
-
10 gün önce başvurdum geldi bugün
-
kız arkadaşımla bu ayın 25'inde kadıköy nüfus müdürlüğünden başvuru yaptık. ben ekstra olarak yeni kimlik başvurusu da yaptım.
2 pasaport + 1 kimlik bu sabah ulaştı. toplam 3 gün.
başvurularımızın akşamında 199'u arayıp haftaya yurt dışına çıkmamız gerektiğini bildirdik. belki de bu yüzden hızlı gelmiş olabilir.
edit: başvuru yaparken sistemler sürekli kilitleniyordu. edevlette de pasaport takip sayfası gidiyordu sürekli bu 3 gün içinde. gecikmeler bununla alakalı olabilir
biany tarafından 28/Eki/21 12:13 tarihinde düzenlenmiştir -
-
199u arayip hizlandirmalarini soyleyebilirsin. Acil durumu olanlari one cekiyorlar. Ben bilmiyordum 3 hafta sonra aradim ertesi gun mesaj geldi pasaportunuz basildi diye.
-
21 gün oldu hala bir haber yok
sorun ne hala anlamadım
daha önce hizmet pasaportu çıkarmıştım 1 haftada gelmişti bu sefer yeşil pasaport gelmiyor